Üzgün ama umutlu

Üzgün ama umutlu
Yolspor'a yenilerek ikinci yarıya şok bir sonuçla giren Erganispor'da bu yenilginin üzüntüsü yaşanırken,"bu başarısızlığın sorumlusu ben ve futbolculardır" diyen teknik sorumlu Şadan Üzülmez,mutlaka düzlüğe çıkacaklarını iddia etti.

Saffet AZBAY

'YÖNETİME KARŞI MAHÇUP OLDUK'

Devre arasında yaptığı 13 transferle ligin ikinci yarısında başarılı olup yarışı Yolspor'un üstünde bitirerek baraj maçı oynamadan ligde kalmayı amaçlayan Erganispor'da tam bir şok yaşanıyor. Beklenmedik Yolspor yenilgisi yönetimi ve taraftarları üzerken,teknik sorumlu Şadan Üzülmez'den çarpıcı değerlendirmeler geldi. Yönetim ve taraftarın başarı için elinden geleni yaptığını belirten Üzülmez,"Burada eleştirilmesi gereken taraf varsa teknik heyet ve futbolculardır. Sahada bekleneni veremedik. İlgi ve desteğe layık olamadık. Bunun mahçubiyetini yaşıyoruz." dedi.

'GALİBİYET SERİSİ YAKALAMALIYIZ'

Ligde henüz oynanmamış 11 maçları olduğuna dikkat çeken Üzülmez, galibiyet serisi yakalayarak üst sıralara çıkacaklarına inandıklarını kaydetti. Üzülmez,"Camianın büyük beklentisi var. Futbolcularla toplantı yaparak aramızda değerlendirmeler yaptık. Bu hafta sahamızda yapacağımız Bingöl maçıyla beraber inşallah çıkışa geçeceğiz. Tek çıkış noktamız budur. Önümüzde 11 maç daha var. Bu da 33 puan ediyor. Ben lig sonunda baraj maçı oynamadan kümede kalacağımıza inanıyorum." diye konuştu.

sadan-uzulmez.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.