Vali Aksoy: ‘Diyarbakır huzura kavuşacak’

Vali Aksoy: ‘Diyarbakır huzura kavuşacak’
Diyarbakır Valisi Hüseyin Aksoy Sur’da yaşananlarla ilgili kentte bulunan STK temsilcileri ile bir araya geldi.

Sur’da devam eden sürecin büyük bölümünün bittiğini belirten Aksoy, "Umuyorum ki, kısa bir süreçte burası tamamlanır ve Diyarbakır huzurlu günlerine tekrar kavuşur" dedi.

 

Diyarbakır Valisi Hüseyin Aksoy, kentteki sivil toplum kuruluşu temsilcileriyle 3'üncü toplantısını iş dünyası temsilcileriyle yaptı. Daha önce İslami sivil toplum kuruluşu temsilcileri ve gazetecilerle bir araya gelen Vali Aksoy, bugün de iş dünyasıyla Devlet Su İşleri (DSİ) misafirhanesinde kahvaltılı toplantıda bir araya geldi. Toplantıya Diyarbakır Esnaf Sanatkârlar Odası Başkanı Alican Ebedinoğlu, GÜNGİAD Başkanı Şahismail Bedirhanoğlu, iş adamı Abdülkadir Karavil, Organize Sanayi Odası Başkanı Aziz Özkılıç, GÜNGİAD Başkanı Hakan Akbal, eski AK Parti İl Başkanı Aydın Altaç, Vali Yardımcıları ve çok sayıda STK temsilcisi katıldı.

 

Toplantıda kısa bir konuşma yapan Vali Aksoy, Sur İlçesi'nde devam etmekte olan sürecin önemli aşamasının geçildiğini belirterek, "Diyarbakır'da iş dünyasıyla bir araya gelmek adına bu kahvaltılı programımızı gerçekleştirdik. Özellikle iş dünyamızın önerilerini, sorunlarını konuşmak ve onlara ne tür çözümler üretebiliriz adına bu toplantıyı gerçekleştiriyoruz. Özellikle Sur İlçesi'nde devam etmekte olan sürecin önemli aşaması geçildi. Umuyorum ki, kısa bir süreçte burası tamamlanır ve Diyarbakır huzurlu günlerine tekrar kavuşur. Bu amaçta önümüzdeki dönemlerde yapılacak çalışmaları hep birlikte değerlendireceğiz" dedi.

 

Vali Aksoy'un iş dünyasıyla yaptığı kahvaltılı toplantı, daha sonra basına kapalı bir şekilde devam etti.

Haber: Ali ABBAS YILMAZ

 

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.