Vali Aksoy oyunu kullandı

Vali Aksoy oyunu kullandı
Oyunu kullandıktan sonra, Diyarbakır’daki seçim güvenliğine ilişkin kısa bir açıklama yapan Vali Aksoy, “Gerek kent merkezinde gerekse de kırsalda güvenlik tedbirleri alındı ve oylar kullanılmaya devam ediliyor.

Temennimiz huzur ve güven içerisinde bu oy kullanma işinin tamamlanmasıdır. Toplam 10 bini aşan sayıda güvenlik görevlimiz var. Polis bölgesinde polislerimiz, kırsalda da Jandarma ve güvenlik korucularımızla birlikte güvenlik tedbirleri alındı” diye konuştu.

Diyarbakır Valisi Hüseyin Aksoy, eşi Hülya Aksoy ile birlikte, Ali Emiri Ortaokulunda, oyunu kullandı.

16 Nisan referandumunda oyunu Yenişehir İlçesi Ali Emiri Ortaokulunda,1285 no’lu sandıkta kullanan Vali Aksoy çıkışta vatandaşların oy kullanma işlemleri sırasında herhangi bir sıkıntı ile karşılaşmamaları ve sandık güvenliği için gerekli tedbirlerin alındığına ilişkin kısa bir açıklama yaptı.

 

Vali Aksoy şunları söyledi: “Diyarbakır’da oy verme işlemleri devam ediyor. Güvenlik anlamında herhangi bir sıkıntı söz konusu değil. Gerek kent merkezinde gerekse de kırsalda güvenlik tedbirleri alındı ve oylar kullanılmaya devam ediliyor. Temennimiz huzur ve güven içerisinde bu oy kullanma işinin tamamlanmasıdır. Toplam 10 bini aşan sayıda güvenlik görevlimiz var. Polis bölgesinde polislerimiz, kırsalda da Jandarma ve güvenlik korucularımızla birlikte güvenlik tedbirleri alındı.  6 bölgeye helikopterle oy pusulaları ve görevliler intikal ettirildi. Onlarda işlemlerini şuan sürdürüyorlar. Yine aynı şekilde onların da geri dönüş intikalleri de planlandığı şekilde gerçekleştirilecektir. Şuana kadar intikal eden herhangi bir olumsuzluk yok ve tüm noktalarda güvenlik birimlerimiz çalışmalarını sürdürüyorlar. Çok az sayıda bazı ilçelerde taşıma şeklinde, ilçe seçim kurulunun vermiş olduğu karar çerçevesinde gerçekleşen bazı noktalar da söz konusu.”

Ali Abbas Yılmaz

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.