Vali Güzeloğlu 3 ayrı noktadaki çalışmaları denetledi

Vali Güzeloğlu 3 ayrı noktadaki çalışmaları denetledi
Belediye Başkanvekili Hasan Basri Güzeloğlu, kentin farklı noktalarında devam eden çalışmaları denetledi.

Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi, 4 günlük sokağa çıkma kısıtlamasını fırsata çevirdi. Belediye ekipleri, Bağlar Turgut Özal Caddesi ile Seyrantepe’de asfalt çalışması başlattı. Sur İlçesi’ndeki Peyzaj çalışmaları ise sürüyor.

Vali ve Büyükşehir Belediye Başkanvekili Hasan Basri Güzeloğlu 3 ayrı noktada devam eden çalışmaları denetledi, yetkililerden bilgi aldı.

vali-002.jpg

Güzeloğlu çalışmaları denetledi

Çalışmalarla ilgili sosyal medya hesabından açıklama yapan Vali Güzeloğlu, “Asflat, kavşak düzenlemesi ve peyzaj düzenlemeleri devam ediyor. Altyapısı bozulan ve vatandaşlarımızın şikayetine konu olan Turgut Özal bulvarında başlattığımız ve 4 günlük sürede bitirmeyi amaçladığımız sıcak karışım asfaltlama ve yol yapım çalışmalarını yerinde inceledim. Emek veren işçi kardeşlerime ve ekibimize çok teşekkür ediyorum. Seyrantepe Kavşağı düzenlemesi ve Silvan Yolu İniş aksında bozulan alt yapı ve asfaltlama çalışmalarına başladık. 4 günlük sürede inşallah bitirerek hemşehrilerimizin hizmetine sunacağız. Sur içinde devam eden çalışmalarımızı yerinde inceledim. Temizlik ve yapım çalışmalarımız hızla ilerliyor. Peyzaj düzenlemelerimize de başladık. İnşallah Sur’a yakışan bir güzellik olacak” ifadelerini kullandı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.