Vali Güzeloğlu 'adrese teslim ihaleler ile ilgili konuştu: Haberim yok, bakacağız

Vali Güzeloğlu 'adrese teslim ihaleler ile ilgili konuştu: Haberim yok, bakacağız
Diyarbakır’ın konuştuğu ‘adrese teslim’ ihaleler ile ilgili Vali Güzeloğlu’dan açıklama!

Diyarbakır Valisi ve Büyükşehir Belediye Başkanvekili Hasan Basri Güzeloğlu, yaklaşık bir haftadır kent gündemini meşgul eden ve büyük tepkilere neden olan ‘adrese teslim ihaleler’ ile ilgili, “Bundan haberim yok. Söz konu duruma bakacağız” dedi.

Karayolları 9. Bölge Müdürlüğü, kentte siyasilerin ve STK’ların tepkisine neden olan yol yapım ihalesini 21 B maddesine göre Elazığ firmasına vermişti. Aciliyet gerektiren bir durum olmamasına rağmen ihalenin bu şekilde verilmesi kentte ciddi bir tepkiye neden olmuş, Diyarbakır Ticaret ve Sanayi Odası, acileyet ve kamu menfaati bulunmayan davetiyeli ihaleler ile ilgili Karayolları 9. Bölge Müdürlüğü ile Bağlar Belediyesi hakkında suç duyurusunda bulunacağı açıklanmıştı.

Kentte bu tartışmalar devam ederken, gazeteciler söz konusu iddiaları Vali ve Büyükşehir Belediye Başkanvekili Hasan Basri Güzeloğlu’na sordu.

Gazeteciler, Ticaret ve Sanayi Odası tarafından iki kurumla ilgili yapılan açıklamaya hatırlatarak, Vali Hasan Basri Güzeloğlu’nun neler düşündüğünü sordu. Kısa bir yanıt veren Vali Güzeloğlu, “Söz ettiğiniz konudan haberim yok. Ama bakacağım” yanıtı verdi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.