Vali Güzeloğlu, DESOB'da Esnaf Oda Başkanlarıyla görüştü

Vali Güzeloğlu, DESOB'da Esnaf Oda Başkanlarıyla görüştü
Diyarbakır Valisi Hasan Basri Güzeloğlu, Diyarbakır Esnaf ve Sanatkârlar Odaları Birliği'ni ziyaret ederek, Esnaf Oda Başkanlarıyla, kentte devam eden ekonomik yatırımlar konusunda toplantı yaptı.

Vali Güzeloğlu’nu Diyarbakır Esnaf ve Sanatkârlar Odaları Birliği Başkanı Alican Ebedinoğlu, Yönetim Kurulu Üyeleri ve Esnaf Odalarının Başkanları karşıladı.

Toplantıda Vali Güzeloğlu’nun yanı sıra; İl Emniyet Müdürü Tacettin Aslan, DESOB Başkanı Alican Ebedinoğlu, İl Kurum Müdürleri ile DESOB Yönetim Kurulu Üyeleri ve ilimizde faaliyet yürüten Esnaf Odalarının Başkanları yer aldı.

vali-desob-(3).jpeg

“Diyarbakır'ın kayıp zamanları var”

Toplantıda katılımcılara yönelik bir konuşma yapan Vali Güzeloğlu sözlerine “Yapmak istediğimiz Diyarbakır'ı daha iyiye, güzele, kalkınmış ve gelişmiş bir şehre doğru taşımak. İnancımız o ki; iki günü bir olan ziyanda. Kaybedecek, ziyan edecek, başka zamanımız ve hiçbir kaynağımız yok. Yeteri kadar geçmişte kaybettiğimiz zamanlarımız, Diyarbakır'ın bu anlamda geride bıraktığı kayıp zamanları var. Ama hepimizin de yapması gereken, üzerine farz olan konu; buraya takılıp kalmak değil Diyarbakır’ın geleceğini bugünden daha iyi yapmak” diyerek başladı.

“İyiye doğru yolculuk, herkese kazandıran bir yolculuk”

“Biz şuna inanıyoruz; Diyarbakır bir büyük güç, Diyarbakır bir büyük birikim, Diyarbakır çok önemli derinlik ve zenginliktir. Bugün değil tarihin her döneminde böyle bir merkez” diyen Vali Güzeloğlu, “Bu tarih ve bu kent size insanlığın başından bu yana bir bilgeliği, bir derinliği, zenginliği sunuyor. Bu kentin her bir köşesinde bunu hissettiriyor ve her bir köşesi buna şahitlik yapıyor. Yeter ki bunu doğru okuyalım. Bunun üzerinde doğru bir geleceği, inşallah, hep birlikte inşa edelim. Çünkü Diyarbakır bunu hak ediyor ve bunu yapacağız inşallah. Yaptıkça da kazanacağız. Çünkü iyiye doğru yolculuk, herkese kazandıran bir yolculuk. Bu şehrin her bir köşesinden, her bir meselesinin çözümü güçlü bir geleceğe doğru yol almaktadır” şeklinde konuştu.

Vali Güzeloğlu’nun konuşmasının ardından ekonomik değerlendirme toplantısına geçildi. Toplantıda ilimizde faaliyet gösteren esnafı temsil eden Oda Başkanları karşılaştıkları sorunları ve çözüm önerilerini gündeme getirdi ve bunlarla ilgili istişarede bulunuldu. Toplantı toplu fotoğraf çekiminin ardından sona erdi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.