Vali Güzeloğlu’ndan 15 Temmuz mesajı

Vali Güzeloğlu’ndan 15 Temmuz mesajı
Diyarbakır Valisi Hasan Basri Güzeloğlu, 15 Temmuz mesajında Terörle mücadelede kararlılık vurgusu yaptı

Diyarbakır Valisi Hasan Basri Güzeloğlu, 15 Temmuz darbe girişiminin 3. Yıldönümünde yazılı bir mesaj yayınladı.

“Darbe girişiminde halkımız sindirilmeye çalışılmıştır”

Darbe girişiminin bertaraf edilmesinin 3. Yıldönümüne vurgu yapan Vali Güzeloğlu, “Türkiye Cumhuriyeti Devletini yıkmak, birlik ve beraberliğimizi yok etmek isteyen FETÖ ve destekçileri tarafından milli iradeye karşı düzenlenen bu darbe girişiminde; başta Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip ERDOĞAN olmak üzere, halkın iradesini temsil eden Türkiye Büyük Millet Meclisi ve birçok kritik noktaya saldırılar düzenlenmiş, köprüler, havalimanları, basın kuruluşları işgal edilerek halkımız sindirilmeye çalışılmıştır.” İfadelerini kullandı.

“Aziz milletimiz, milli iradeye sahip çıkmıştır”

Milli iradeye vurgu yapan Güzeloğlu, sözlerini şöyle sürdürdü: “Aziz milletimiz, 15 Temmuz gecesi Cumhurbaşkanımız Sn. Recep Tayyip ERDOĞAN’ın çağrısıyla ihanet odaklarına karşı onurlu ve güçlü bir duruş sergileyerek, milli iradeye sahip çıkmıştır. Bu ihanet teşebbüsü, Milletimizin imanlı duruşunu aşamamış ve darbe girişimi Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın önderliğinde başarısızlığa uğratılmıştır.”

“Milli İdareye sahip çıkan tüm Diyarbakırlı hemşehrilerime, sevgi ve saygılarımı sunuyorum”

Terörle mücadelede kararlılık vurgusu yapan Güzeloğlu şu ifadeleri kullandı: “Demokrasimize saldıran, birlik ve beraberliğimizi yok etmek isteyen, iç ve dış bütün hainlere karşı imanlarıyla dimdik duran ve bu uğurda canını veren kahraman şehitlerimize Allah’tan rahmet diliyor, gazilerimizi minnetle anıyor, Milli İdareye sahip çıkan tüm Diyarbakırlı hemşehrilerime, 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Gününün yıldönümünde sevgi ve saygılarımı sunuyorum.” (Haber Merkezi)

 

 

 

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.