Vali Karaloğlu: Diyarbakır bu güzel günü unutmayacak

Vali Karaloğlu: Diyarbakır bu güzel günü unutmayacak
Diyarbakır’da gençlerle buluşan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Gönül Dağı türküsünü seslendirdi. Ziyaret nedeniyle Erdoğan’a teşekkür eden Vali Münir Karaloğlu, “Diyarbakır bu güzel günü unutmayacak” dedi.

TİGRİS HABER- Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Diyarbakır'daki temasları kapsamında bir araya geldiği gençlere Neşet Ertaş'ın ünlü Gönül Dağı türküsünü seslendirdi.

'Kalpten kalbe bir yol vardır'

Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanı Fahrettin Altun, bugün İçkale'de Gençlik Buluşması'na katılan Erdoğan'ın Gönül Dağı türküsünü seslendirdiği videoyu sosyal medya hesabından paylaştı. Altun paylaşımına "Kalpten kalbe bir yol vardır görülmez." notunu düştü.

Diyarbakır unutmayacak

Diyarbakır Valisi Münir Karaloğlu ise sosyal medya hesabından şu notu paylaştı, “Kalpten kalbe bir yol vardır Kırmızı kalp. Eserler, müjdeler, sözünüz ve sesinizle Diyarbakır’ımızı teşrif ettiniz.  İki gözüm dediğiniz Diyarbakır ve Diyarbakırlılar adına teşekkür ediyorum. Diyarbakır’ımız sizi ve bu güzel günü hiç unutmayacak Sayın Cumhurbaşkanım” ifadelerini kullandı.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.