Van’da uluslararası satranç turnuvası yapılacak

Van’da uluslararası satranç turnuvası yapılacak
Van Edremit Belediyesi ve Türkiye Satranç Federasyonunun iş birliğiyle uluslar arası satranç turnuvası yapılacak. 22-27 Temmuz tarihleri arasında yapılacak turnuvaya yurtiçi ve yurtdışından 1000'e yakın satranç oyuncusunun katılması bekleniyor.

Şeyhmus Damar

TİGRİS HABER - 22-27 Temmuz tarihleri arasında Edremit Uygulama Oteli’nde düzenlenecek olan turnuvanın hazırlıkları için şimdiden yoğun bir çalışma başlatıldı. Toplam 100 bin TL ödülün dağıtılacağı turnuvaya 15-20 civarında ülkeden satranççıların katılımı bekleniyor. Edremit Uygulama Oteli’nde düzenlenen turnuva ile ilgili imza törenine Van Valisi. Dr. Ozan Balcı, Federasyon Başkanı Gülkız Tulay, Edremit Belediye Başkanı. Av. İsmail Say, Başkan Vekili Av. Fatih Maden ve Van Satranç İl Temsilcisi Dr. Adnan Yaviç katıldı.

van-satranc-tigris.jpeg

Van Satranç il temsilcisi Dr. Adnan Yaviç: 1. uluslararası Van Edremit satranç turnuvasının, Türkiye'de son yıllarda yapılan en büyük turnuvalardan biri olduğunu, toplamda 40 satranç sporcusunun ödül alacağı ve bu turnuvayı her yıl ödülleri daha da artırarak daha cazip hale getirmeye çaba göstereceklerini söyledi. Toplam 5 kategoride yapılacak olan turnuvaya katılacak sporcuların rahat bir ortamda mücadele etmeleri için şimdiden hazırlıklara başladıklarını söyleyen Dr. Adnan Yaviç, Van Edremit uluslararası satranç turnuvasına bütün satranççıları beklediklerini söyledi.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.