Vanlılar kayağı çok sevdi

Vanlılar kayağı çok sevdi
Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğünün hazırladığı "SODES'le Kayak Öğreniyorum" Projesine öğrenciler yoğun ilgi gösteriyor.

VAN  -Van'da Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğünce hazırlanan ve SODES tarafından desteklenen proje kapsamında, 142 öğrenci kayakla tanıştı. Proje kapsamında öğrencilere kayak malzemesi dağıtan Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü, evlerinden araçlarla aldıkları 142 öğrenciye Gevaş ilçesindeki Abalı Kayak Merkezinde antrenörler eşliğinde kayak eğitimi veriyor. Gevaş Kaymakamı Nedim Akmeşe, , Abalı Kayak Merkezinin yalnızca Van'a değil tüm bölgeye hitap edecek özellikte bir tesis olduğunu belirterek, kış sporlarında altyapıyı oluşturmak amacıyla çalışmaların devam ettiğini söyledi.

Kayak antrenörü Mehdi Tekçe de 142 öğrencinin kayak eğitimi aldığı projenin, kent açısından büyük önem taşıdığını dile getirdi.

Kayakla ilk kez tanışan öğrencilerden 13 yaşındaki Zeynep Ayakatik ise antrenörleri sayesinde kayak sporuyla tanıştığını bildirerek, kendilerine kayak sporu için tüm imkanların tanındığını kaydetti.

Ayakatik, gelecekte iyi bir kayakçı olmak için çalışmalarını sürdürdüğüne işaret ederek, antrenörlerine teşekkür etti.

van-kayak-2-001.jpg

 

van-kayak.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.