Vatandaş ölüyor, Karayolları izliyor!

Vatandaş ölüyor, Karayolları izliyor!
Diyarbakır’da Tekstil İhtisas OSB kavşağında yaşanan kazalar can almaya devam ediyor, Karayolları Bölge Müdürlüğü yetkilileri ise izlemeye devam ediyor.

Muhammed Esen

TİGRİS HABER - Diyarbakır’da Tekstil İhtisas OSB kavşağında yaşanan kazalar can almaya devam ediyor, Karayolları Bölge Müdürlüğü yetkilileri ise izlemeye devam ediyor. Çalışanların ölüm riski ile karşı karşıya olduğunu söyleyen İş insanı Fadıl Oğurlu, ‘kavşağa sinyalizasyon sistemi kurulsun’ dedi.  

kaza-tigris2.jpg

Diyarbakır Elazığ Karayolu üzerinde bulunan Tekstil Organize Sanayi bölgesi (OSB) kavşağı hemen her gün kaza haberi ile gündeme geliyor. Özellikle akşam saatlerinde yaşanan yoğunluk nedeniyle vatandaşlar ölüm ile burun buruna kalıyor. Yaşanan onlarca kazaya rağmen Kara Yolları Bölge Müdürlüğünün önlem almaması tepkilere neden oluyor.

Yetkililere ilettik, çözüm yok

ogurlu-tigris.jpg

OSB Yönetim Kurulu üyesi Fadıl Oğurlu

Duruma tepki gösteren Diyarbakır Organize Sanayi Bölgesi (OSB) Yönetim Kurulu üyesi Fadıl Oğurlu, “Tekstil OSB kavşağı özellikle iş çıkışı çok yoğun oluyor. Akşam saatlerindeki bu yoğunluk nedeniyle çoğu kez kazalar yaşanıyor. Bu kazalar hem insanımızın canına, hem de malına zarar veriyor. Durumu defalarca yetkililere ilettik. Ancak ilgililer bir türlü görmüyor. Yapacakları tek şey sinyalizasyon sistemini kurmak.  Ama aylardır bu duruma çözüm bulunmuyor. Sinyalizasyon sistemi yapmak için daha kaç kişinin ölmesi yâda yaralanması gerekir” şeklinde tepkide bulundu.

 

 

 

 

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.