Ve tesis bitiyor

Ve tesis bitiyor
Diyarbakır Büyükşehir Belediyespor Başkanı Metin Kılavuz, tesisine kavuşuyor.

Başkan Kılavuz,Talaytepe bölgesinde inşaatı devam eden spor tesisinin en kısa sürede tamamlanacağını ifade ederek,bu tesisi şampiyonluklardan daha değerli gördüklerini  söyledi.

GEÇİCİ KABÜL YAPILDI

Diyarbakır Büyükşehir Belediyespor’un merkez  Kayapınar ilçesindeki Talaytepe bölgesinde 2  yıl önce inşaatına başladığı spor kompleksi tamamlanıyor. Tesisin geçici kabulü yapılırken, 30 Mart’taki yerel seçimlerden önce açılış yapılması amaçlanıyor.

Tesisin temelini atan yönetim olduklarını ifade eden Kulüp Başkanı Metin Kılavuz, hizmete açmanın da kendi dönemlerine denk gelmesi nedeniyle mutlu olduklarını söyledi.

‘ŞAMPİYONLUKLARIN TEMELİ’

Kılavuz,”Bu tesise büyük önem veriyoruz. Bizim için şampiyonluklardan daha değerlidir. Çünkü burası kalıcı başarı ve şampiyonlukları alt yapısı olacak. Kendi yönetimimiz döneminde buranın temelini attık ve tamamlanması için özel gayret sarfettik. Tamamlanması da bizim dönemimize denk geliyor. Bundan dolayı çok mutluyuz. Geçici kabulü yapıldı. Yerel seçimlerden önce hizmete açacağız. Bizim yönetimimiz döneminde başta futbol olmak üzere bir çok branşta şampiyonluklar ve başarılar yaşadık. Bunlar güzel şeyler ama bence en önemli olay bu tesisin yapılmasıdır.” dedi.

‘PROVOKATÖRLER İŞ BAŞINDA’

Kılavuz,2.Lig’de mücadele eden Büyükşehir Belediyespor’un maçlarında yaşanan olaylara da dikkat çekti. Birilerinin provokatörler eliyle kulübün imajını zedelemeye çalıştığını ifade eden Kılavuz,”Kulübümüz bugüne kadar hiç ceza almadığı gibi fair-play ödülü kazanmıştı. Her branşta gelen deplasman takımlarını en güzel şekilde misafir ediyoruz. Bu davranışımız rakip takımların da alkışını alıyor. Ne var ki son haftalarda dikkat çekici olaylar yaşanıyor. Ankaragücü ve Güngörenspor maçlarında bizi üzen ve derin düşündüren olaylar oldu. Birileri temiz imaja sahip kulübümüze zarar vermek istiyor. Bunlar sıradan olaylar değil. Bunun adına taraftar diyorlarsa bizim bunlara karşı savaşımız var. Bunları kesinlikle istemiyoruz. Halkımızı da bu provokatörleri engellemeye ve deşifre etmeye çağırıyoruz.” diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.