VİDEO - Acının lezzete dönüştüğü adres

VİDEO - Acının lezzete dönüştüğü adres
Diyarbakır’da 1996 yılından beri çiğköfte sektöründe hizmet veren Saraykapı Çiğköfte 3. şubesini açtı.

Mahsum Rençber

TİGRİS HABER - Diyarbakır Ticaret ve Sanayi Odası başkanı Mehmet Kaya’nın da katıldığı açılışa, gelenler taze yoğrulmuş çiğköftenin tadına baktı. “Acının lezzete dönüştüğü adres” sloganı ile çiğköfteyi halkla buluşturan Saraykapı Çiğköfte, 3. şubesinin açılışında büyük ilgiyle karşılandı. 

“Tamamen doğal”

Tigris Haber’e konuşan Saraykapı Çiğköfte’nin sahibi Fırat Yılmaz, herkesin makineye yönelmesinden yakınarak, “1996’dan beri bu sektörün içindeyim. Ayrıca toplu yemek sektöründe de iş yapıyoruz. Talebin fazla oluşundan dolayı son 2 yıldır çiğköfteye daha bir ağırlık verdik. Diyarbakır’da 3. şubemizi açıyoruz. Bu sektör epey bozuldu. Herkes makine çiğköftesine yöneldi. Bizimki tamamen doğal, günde 3- 4 kez elle yoğuruyoruz. Kullandığımız malzemeler hepsi doğal.” dedi.  

cigkofte-tigris1.jpeg

Öğrenciye yüzde 25 indirim

Yılmaz, krize inat indirim uyguladıklarını dile getirerek, şunları söyledi; “Bu sektörde kar marjı fazla. Bizde maliyetimize göre, öğrencilere yüzde 25 indirim uyguluyoruz. Öğrencinin alım gücüne göre, özellikle ekonomik krize inat, herkes çiğköftemizin tadına baksın diye indirim uyguluyoruz. Ramazandan sonra emeklilere de yüzde 25 indirim uygulayacağız. Etli dürümü 12 lira, porsiyonumuzu 30 liraya veriyoruz.”

cigkofte-tigris.jpg

Ramazanda fiyatlar değişmeyecek

Ramazan ayında herkesin fırsatçılık yaptığını belirten Yılmaz; “Biz yine de bu ekonomik krize rağmen, hiç oynama yapmadan, aynı kalitede, aynı hijyenik ortamda, fiyatlarımızı uygulayacağız.” dedi.

Doğallıkta iddialı

Diyarbakırlılara çağrıda bulunan Fırat Yılmaz, şunları söyledi; “Tüm Diyarbakır halkına çağrımız, gelin Diyarbakır’ın yerel, doğal çiğköftesinin tadına bakın. Daha önce yediklerinin çiğköfte olmadığını görecekler. İddia ediyorum, değil Diyarbakır’ın, değil güneydoğunun, Türkiye’nin en iyi çiğköftesini biz yapıyoruz. Çünkü en kaliteli ürünü ben kullanıyorum. Kullandığım bütün ürünleri gözümle görüp, isotumu gözümle görüp çekiyorum, baharatları tane alıp çekiyorum, bulgurumu kendim gidip Siverek’ten, yerinden alıyorum. Kullandığım malzemeler konusunda vicdanen rahatım. Kaliteli hizmet verdiğime inanıyorum.”

Haber videosu kısa sürede eklenecek...

 

 

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.