VİDEO - Akbaş: Enerjimizi sorunları çözmeye harcayalım

VİDEO - Akbaş: Enerjimizi sorunları çözmeye harcayalım
Diyarbakır Sanayici ve İş Dünyası Derneği (DİSİDER)Yönetim Kurulu Başkanı Şeyhmus Akbaş cumhurbaşkanlığı ve milletvekili seçimlerine ilişkin dernek binasında basın açıklaması gerçekleştirdi.

Mahsum Kara

TİGRİS HABER - Diyarbakır Sanayici ve İş Dünyası Derneği (DİSİDER)Yönetim Kurulu Başkanı Şeyhmus Akbaş Cumhurbaşkanlığı ve Milletvekili seçimlerine ilişkin dernek binasında basın açıklaması gerçekleştirdi. Seçim sonuçlarını değerlendiren Akbaş, “Artık zamanımızı ve enerjimizi sorunlarımızı çözmeye harcayalım" dedi.

Seçimlerde vatandaşların yüksek bir katılım ve olgunluk içerisinde iradesini sandığa yansıttığını ifade eden Şeyhmus Akbaş, "Demokrasilerde seçim güven tazelemektir. Bir mağlubiyet değildir. Kazanan 85 milyon vatandaşımızdır. Artık 2023 seçimini geride bırakarak yeni şeyler söylemek zamanıdır. Siyasi çekişmeleri geride bırakarak, ekonomimizi büyütmek zamanıdır. Birlik ve beraberliğimizi güçlendirmek, herkesi kucaklamak zamanıdır. Deprem bölgelerini ayağa kaldırmak zamanıdır. Artık zamanımızı ve enerjimizi boşa harcamadan sorunlarımızı çözmeye harcayalım" diye konuştu.

Akbaş, şunları söyledi; “Aynı zamanda kıymetli vatandaşlarımıza bir çağrı yapmak istiyoruz. İsraftan, stoktan, fırsatçılıktan ve lüks düşkünlüğünden kaçınmalarını rica ediyoruz. Unutmayalım ki hepimiz aynı geminin içerisindeyiz. Millet Meclisinde halkımızı temsil edecek tüm siyasi parti ve Milletvekillerimizden isteğimiz. Ayrıştırıcı dil kullanmaktan kaçınmalarıdır. Ülkemizin refah seviyesini yükseltmek, vatandaşlarımızın huzur ve güven tesisini sağlamak, birlik ve beraberliğimizin güçlenmesine katkı yapmalarını bekliyoruz" diye kaydetti.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.