VİDEO - Amedspor bu yıl iddialı

VİDEO - Amedspor bu yıl iddialı
Amedspor Kulübü Başkanı Selahattin Yıldırım, geçen sezon yaşanan sıkıntıları hatırlatarak , “Geçen sene dar bir kadro ile mücadele etmiştik. Bu sezon daha alternatifli bir kadro yaratmaya çalışacağız” dedi.

Gönül Morkoç

TİGRİS HABER - Amedspor yeni seçilen yönetimiyle, göğüs forması sponsoru Hacı Baba Pastanesi’nde gazetecilerle kahvaltıda buluştu. Yıldırım, kulübün transferleri, ve ekonomik durumu ile ilgili soruları yanıtladı. Sefa Narin’in takıma transferi ile ilgili sosyal medyadan gelen tepkilerin hatırlatılması üzerine Yıldırım, “Biz sporcuları transfer ederken başka memleketlerin takımları gibi sporcunun, diline, dinine, ırkına, memleketine bakmadan transfer ediyoruz. Bunları yaparsak öbür tarafla hiçbir farkımız kalamayacak. Tabii bunu anlamak da lazım ama anlamak da mümkün değil, çünkü linç girişimine varan tepkiler var. Bununla ilgili yönetim kurulu olarak toplantı yapacağız. Biz tabii ki yaptığımız transferin arkasındayız” dedi.

yildirim-tigris1.jpg

‘Bu sene iyi bir kadro hedefliyoruz’

Geçen yıl dar bir kadro ile mücadele ettiklerini belirten Yıldırım, “Geçen yılın kemik kadrosunu yüzde 90 takımda tuttuk. Birkaç oyuncumuzla ilgili da önümüzdeki günlerde inşallah olumlu sonuç alacağız. Geçen sene dar bir kadro ile mücadele etmiştik. Bu sezon daha alternatifli bir kadro yaratmaya çalışacağız. Final maçında hatırlarsanız oyuncu değişikliğini hoca maçın sonunda yapmak zorunda kalmıştı. Çünkü yeterli kadro yoktu. Oyuna çok etki edecek oyuncu kadromuz geçen sene çok yoktu. Bu sene bu sıkıntıları yaşamayacağımız bir kadroyu hedefliyoruz.”

yildirim-tigris2.jpg

Maçların yayınlanması

Türkiye Futbol Federasyonunun 2’inci, 3’üncü lig takımlarının karşılaşmalarının canlı yayınlanması ile ilgili çalışmasına dikkat çeken Yıldırım, şunları söyledi: “Ola ki böyle bir durum olmadı. Eğer ulusal ya da yerel bir televizyon kanalı bizim maçlarımızı yayınlamaya talip olmazsa biz kendi kulübümüzün youtube kanalından bu maçların canlı yayınlanmasıyla alakalı Futbol Federasyonu’na başvuru yapacağız. TRT Kurdi yayınlarından herhangi bir gelir elde etmiyoruz. Ama bu sene TRT Kurdi isterse ve kulübümüze de bir gelir kaynağı yaratılacaksa biz böyle bir konuyu gündemimize alırız ve çok da mutlu oluruz.”

Selahattin Yıldırım, yerel yönetimlerden herhangi bir destek almadığını sözlerine ekledi.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.