VİDEO - Amedspor taraftarına balkondan birlik mesajı

VİDEO - Amedspor taraftarına balkondan birlik mesajı
Deplasmanda Kastamonuspor'u yenerek şampiyonluk yolunda büyük avantaj yakalayan Amedspor, özel uçakla geldiği Diyarbakır'da şampiyon gibi karşılandı. Kutlamalar geç saatlere kadar sürdü.

Şehmus KIZILASLAN

TİGRİS HABER - Yeşil kırmızılı kafile, havaalanından Şeyhmus Özer Tesisleri'ne 3 saatte ancak ulaşırken, futbolcular, Teknik Direktör Mesut Bakkal, CHP Diyarbakır Milletvekili Sezgin Tanrıkulu, Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Mehmet Kaya, Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi Eşbaşkanı Hatun Doğan ve Amedspor Kulüp Başkanı Aziz Elaldı, kulüp binasına kadar kendilerine eşlik eden taraftarı, balkona çıkarak el ele selamladı.

yesil-kirmizili-camia-birlik-mesaji-1.jpg

Amedspor kafilesini taşıyan özel uçak, saat 21.21'de Diyarbakır Havaalanına indikten sonra on binlerce araçlı ve yaya taraftarı eşliğinde, saat 00.10'da ancak kulüp tesislerine ulaşabildi. Yol boyunca yeşil kırmızılı taraftarların sevgi gösterisinde bulunduğu futbolcuları taşıyan otobüs, 3 saat sonra ancak kulüp tesislerine varabildi.

yesil-kirmizili-camia-birlik-mesaji-2.jpg

Burada havai fişek gösterileri ve tezahüratlar eşliğinde karşılanan futbolcular, dinlenmek üzere odalarına çekilirken, dışarıda bekleyen taraftarlar sevinç gösterilerine devam etti. Bunun üzerine CHP Sezgin Tanrıkulu, TSO Başkanı Mehmet Kaya ve Kulüp Başkanı Aziz Elaldı, Teknik Direktör Mesut Bakkal, Takım Kaptanı Onur Karakabak bazı futbolcular ve yöneticiler balkona çıkarak taraftarlara birlik mesajı verdi. Kulüp Başkanı Elaldı, CHP'li Tanrıkulu ile TSO Başkanı Kaya'nın ellerini tutarak havaya kaldırması, taraftarlar tarafından büyük alkış aldı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.