VİDEO - Amedspor Teknik Direktöründen taraftar mesajı; ‘Başarımızın mimarı onlar’

VİDEO - Amedspor Teknik Direktöründen taraftar mesajı; ‘Başarımızın mimarı onlar’
Kendi sahasında İskenderunspor’u 1-0 yenerek 3 puanı hanesine yazdıran Amedspor, liderlik koltuğuna da oturdu.

Mevlüt Bağırmaz

TİGRİS HABER - Karşılaşmanın her iki yarısında da atak futbol sergilediklerini ancak, golün geç geldiğini söyleyen Amedspor Teknik Direktörü Sedat Bozkurt, “İnanmış bir kadroyuz. Asla mücadeleyi elden bırakmıyoruz. Nitekim bu maçta da 90 dakika sabrederek, azimle oynadık ve kazandık” dedi.

‘Asla Rehavete Kapılmayacağız’

Amedspor teknik direktörü Bozkurt; “Oynayacağımız en önemli rakibe karşı oynadık. Çok zorlu bir maçı sabrederek ve sürekli üstüne giderek kazandık. Şimdi iki günlük izne çıkacağız. Ondan sonrada asla rehavete ve havaya girmeden ciddi bir şekilde, haddimizi bilerek, çalışmalarımıza devam ederek, kendimize daha da geliştirerek maçlarımızı kazanmaya devam edeceğiz’’dedi.

‘Taraftarın desteği kazandırıyor’

Bozkurt açıklamasının devamında Amedspor taraftarına da mesaj verdi, şunları söyledi; ‘’Taraftara çok teşekkür ediyorum. Harikaydılar. Çok güzel destek oldular. Her zaman bize moral verdiler, desteklediler. Taraftarlara teşekkür ediyorum. Onların coşkusu bizi kamçılıyor ve kazandırıyor. Maçları onlarla kazanıyoruz. Galibiyet ve liderlik herkese, hepimize hayırlı olsun. Herkese hayırlı olsun. Taraftarlarımızın bitmeyen desteği ile bu sinerjiyi devam ettirmemiz gerekiyor, ettireceğiz.”

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.