VİDEO - Amedspor'dan taraftara 'sahte bilet' uyarısı

VİDEO - Amedspor'dan taraftara 'sahte bilet' uyarısı
Amedspor, Pazar günü kendi sahasında oynayacağı Şanlıurfaspor maçı için hazırlıklarını aralıksız sürdürürken, karşılaşmaya ilginin büyük olduğu gözlendi.

Mahsum Rençber-Mahsum Kara

TİGRİS HABER - Amedspor, Pazar günü kendi sahasında oynayacağı Şanlıurfaspor maçı için hazırlıklarını aralıksız sürdürürken, karşılaşmaya ilginin büyük olduğu gözlendi. Satışa sunulan maç biletlerinin tükenmek üzere olduğunu belirten Başkan Selahattin Yıldırım, sahte bilet satışı konusunda taraftarları uyardı.

Türkiye Futbol Federasyonu ( TFF) 2. Lig Beyaz Grupta mücadele eden Amedspor, 22. hafta maçında Şanlıurfaspor’u kendi sahasında ağırlayacak. Ligde zirveyi hedefleyen iki takımın zorlu karşılaşması 29 Ocak Pazar günü saat 14.00'te Diyarbakır Stadyumu'nda oynanacak. Amedspor, maç hazırlıklarına son sürat devam ederken, satışa çıkarılan maç biletleri ise tükenmek üzere.

amedsporr.jpg

Sahadan 3 puanla ayrılalım

Arnavutköy maçını tamamen unuttuklarını, Pazar günü oynayacakları Şanlıurfa maçına odaklandıklarını söyleyen Amedspor Kulüp Başkanı Selahattin Yıldırım, “Bu maç önemli, ancak bizim ligin tamamını düşünmemiz gerekiyor. O nedenle taraftarımızı olası taşkınlıklar konusunda uyarıyoruz. Ligi taraftarlarımızın desteği ile sonuna kadar götürmek istiyoruz, bu nedenle ceza almama konusunda azami dikkati göstermek zorundayız. Dikkatli olalım, sahadan kazasız belasız 3 puanla ayrılalım” dedi.

amedspor4.jpg

Biletlerin büyük kısmı satıldı

Amedspor Başkanı Selahattin Yıldırım, maç biletleri konusunda da taraftara uyarıda bulundu, sahte bilet konusunda duyarlı olunmasını istedi. Yıldırım, şunları söyledi: “Biletlerin büyük kısmı satıldı. Daha önce de olduğu gibi sahte bilet satışı yapmak isteyenler olabilir, taraftarımızı uyarıyoruz; kulübün gösterdiği adreslerin dışında bilet alınmasın.”

amedsportaraftar.jpg

Taraftar sadece takımını desteklesin

Oynanacak maçta herhangi bir olayın yaşanmaması için taraftarlara sağduyu çağırısı yapan Yıldırım, “Sahaya herhangi bir madde atılması ya da herhangi bir provokasyona gelinmesi sadece bu maçı değil, önümüzdeki maçları da etkileyecektir. Alacağımız cezalar bizim şampiyonluk yolundaki ilerleyişimizi engeller. Taraftarlarımız maçın son düdüğüne kadar takımımızı desteklemelidir. Taraftardan ricamdır; Amedspor’un duruşuna yakışan bir taraftar duruşu sergilesinler. Taraftar sadece takımını desteklesin, zaten oyuncular, sahada yapmaları gerekeni yapacaktır” şeklinde konuştu.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.