VİDEO - Bakan Koca’dan Lice’deki saldırıya ilişkin açıklama

VİDEO - Bakan Koca’dan Lice’deki saldırıya ilişkin açıklama
Diyarbakır’ın Lice İlçesi’ndeki Halis Toprak Devlet Hastanesi Acil Servisinde hasta yakını, görevli hekim ve sağlık çalışanına saldırdı. Açıklama yapan Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, suça eğilime olanlara hapis cezasını hatırlattı.

TİGRİS HABER - Diyarbakır'ın Lice ilçesinde Halis Toprak Devlet Hastanesi Acil Servisi'nde hasta yakını, görevli hekim ve sağlık çalışanına saldırdı. Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, saldırı olayına ilişkin açıklama yaptı.

Şiddet olayının failine 8 yıl 5 ay ceza verildi

Sosyal medya hesabından açıklama yapan Sağlık Bakanı Dr. Fahrettin Koca, “Elektrik akımına kapılması sonucu hayatını kaybetmiş olarak Diyarbakır Lice Devlet Hastanesine getirilen bir vatandaşımızın yakınları maalesef şiddete başvurmuştur. Bir kişi, yere yatırıldığı esnada polis memurunun silahını alarak 1 el ateş açmış, kurşun duvara isabet etmiştir. Şahıs Emniyet güçlerince gözaltına alınmış, hastanemizde güvenlik önlemleri artırılmıştır. Lice’deki sağlıkta şiddet olayında yaralanan olmamışsa da olmuş gibi etkilendik. Suça eğilimi olanlara hatırlatıyorum, bir şiddet olayının failine, geçen ay 8 yıl 5 ay hapis cezası verildi” ifadelerini kullandı.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.