VİDEO - Batman Valisi ve kayyumuna duyurulur: Annenin çığlığını duyun

VİDEO - Batman Valisi ve kayyumuna duyurulur: Annenin çığlığını duyun
Batman’da, yıkık dökük bir evde iki torunuyla yaşam mücadelesi veren 70 yaşındaki Çiçek Çiğci yetkilileri seslendi, “Allah rıza için yardım edin, sesimi duyun, zor durumdayım”  çağrısında bulundu.

TİGRİS HABER - Batman’da merkez Hürriyet Mahallesi Dostlar Caddesi’nde oturan 70 yaşındaki Çiçek Çiğci iki torunuyla birlikte yıkık dökük evde yaşam mücadelesi veriyor.

Yakınları aracılığı ile sosyal medya hesaplarımıza yaşadığı sıkıntıyı içeren bilgi atan Çiçek Çiğci, “Gerçek yaşım 70 ancak nüfusta geç yazıldığı için 60 yaşında görünüyorum. Ben dul bir kadınım. Kiracıyım, devletten hiçbir yardım alamıyorum. Kirada oturuyorum, su ve elektrik faturalarımı ödeyemiyorum. Çok zor durumdayım. 2 torunumla çaresiz bir şekilde ortada kaldım. Allah rıza için yardım edin. Biliyorum benim gibi onlarca aile var ama ben mecbur kaldım. Yardımseverlerden bana ve iki küçük torunuma yardım eli uzatmalarını istiyorum. Bir anne olarak sesleniyorum, ne olur sesimi duyun” talebinde bulundu.

Batman Hürriyet Mahallesi Dostlar Caddesi, No:57 numaralı evde oturan Çiğci’nin telefon numarası ise şöyle: 0530 921 7423

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
4 Yorum