VİDEO - Bir örnek davranış da Ceylan AVM'den

VİDEO - Bir örnek davranış da Ceylan AVM'den
Ceylan Karavil Park koronovirüs ile mücadelede alınan önlemler doğrultusunda kiracılarına destek olacağını duyurdu.

Diyarbakır’da bulunan Ceylan Karavil Park koronavirüsle mücadele sürecinde 15 Mart -  30 Nisan 2020 tarihleri arasında kapalı olan mağazalardan kira almayacağını açıkladı.

Resmi sosyal medya hesaplarından yaptıkları açıklama şu şekilde:

“Ceylan Karavil Alışveriş Merkezi olarak tüm dünyayı etkisi altına alan Koronavirüs (Covid-19)'e karşı alınan tedbirler sonucunda 20.03.2020 tarihi itibariyle zorunlu ihtiyaç hizmet saplayan mağazalarımız dışındaki markalarımızn faaliyetlerini yeni bir karara kadar durdurmaları neticesinde bizler de alışveriş merkezimizi kapatma kararı almıştık.

Tüm dünyada olduğu gibi bizler içinde zorlu geçen bu dönemde Ceylan Karavil Merkezi olarak her zaman olduğu gibi kiracılarımızın yanında olduğumuzu ve bu doğrultuda 15 Mart – 30 Nisan 2020 tarihleri arasında tarihleri arasında kapalı olan mağazalarımızdan kira almayacağımızı kamuoyuna bildirmek isteriz.

Ayrıca yine bu zorlu dönem için bir ricamız da kapalı kaldığımız dönemden itibaren çok özlediğimiz Ceylan Karavil Park Alışveriş Merkezi’nin değerli misafirlerinden “zorunlu olmadıkça dışarı çıkılmaması ve #evdekal çağrısına uyulmasıdır.

Sağlıklı günlerde tekrar görüşmek üzere.”

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
7 Yorum