VİDEO - Bölgenin tatil tercihi Hazar Gölü

VİDEO - Bölgenin tatil tercihi Hazar Gölü
Elazığ'ın Sivrice ilçesinde bulunan Hazar Gölü sahilleri, Kurban Bayramı tatilinde bölgedeki kentlerdeki turistlerin tercihi oldu.


TİGRİS HABER- Kent merkezine 26 kilometre uzaklıktaki Hazarbaba ve Mastar dağlarının arasında 56 kilometrelik kıyı şeridine sahip Hazar Gölü'nün çevresindeki otel ve işletmeler, 9 günlük Kurban Bayramı tatilinde serinlemek ve dinlenmek isteyenlerin tercihi oldu.
Hazar Gölü sahillerine gelen tatilciler, kendine has doğası, plajları, kamp alanları, sosyal tesisleri ve tekne turları ile tatilin keyfini çıkarıyor.
Turizmciler de yaşanan yoğunluktan duydukları memnuniyeti dile getiriyor.


"Tesisimizde doluluk yüzde 100'e ulaştı"


Hazar Gölü sahilinde 12 yıldır tesis işleten Fırat Bahçeci, AA muhabirine, yaptıkları hazırlıklarla misafirlere güzel bir tatil imkanı sunduklarını söyledi.
Bayram tatili dolayısıyla yoğunluk yaşadıklarını ifade eden Bahçeci, işletmelerinde tatil dolayısıyla tüm alanların dolduğunu dile getirdi.
Çevre illerin yanı sıra yurt dışından gelen misafirleri de ağırladıklarını kaydeden Bahçeci, "Hazar Gölü sahilleri batıda olan yerleri aratmıyor. Kalite olarak Akdeniz ve Ege ile yarışıyoruz. Burada bütün aktivitelerimiz mevcut. Tesisimizde şu an otel ve Yörük çadırlarımızın doluluğu yüzde 100'e ulaştı. Geçen yıl bayram sezonunda yaklaşık 10 bin misafirimizi ağırlamıştık. Bu yıl 15 bini geçecek şekilde misafir bekliyoruz." diye konuştu.

Kaynak:Anadolu Ajansı

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.