VİDEO - CHP, Diyarbakır’da müttefikleriyle seçim startı verdi

VİDEO - CHP, Diyarbakır’da müttefikleriyle seçim startı verdi
Cumhuriyet Halk Partisi Diyarbakır Milletvekili adayları Dağ Kapı Meydanı'nda bir araya gelerek Sur İlçesinde esnafı ziyaret ederek seçim startı verdi. 1.sıra Milletvekili adayı Sezgin Tanrıkulu, “Halkın teveccühü bizi mutlu ediyor” dedi.

Mahsum Kara/Mahsum Rençber

TİGRİS HABER - Cumhuriyet Halk Partisi, seçim müttefikleri DEVA, Gelecek ve Saadet partililerle birlikte SUR içi bölgesinde sokağa çıkarak seçim startı verdi. İttifak partilerinin yöneticileri ve Milletvekili adaylarıyla gerçekleşen esnaf gezisine, Milletvekili adayları; Mustafa Sezgin Tanrıkulu, Ali İhsan Merdanoğlu, Abdurrahman Ergin, Cevdet Nasıranlı, İsmail Akyıl, Gönül Özel, Laleş Ertuğrul Uysal, Esra Arslan, Mahir Yılmaz, Mehmet Ali Özmen, Zeynep Deniz Erk ve Özlem Kaya katıldı.

83ed5f84-0ca7-4435-8acd-287cf0188bdf.jpg

Millet ittifakının seçim politikalarının anlatıldığı gezi sırasında ile beraberindeki partililer ziyaret ettikleri yerlerde vatandaşlara parti politikalarını anlatarak seçimler için kent insanından destek istedi. Vatandaşların ilgisi karşısında duygulandığını söyleyen Sezgin Tanrıkulu, gördükleri ilgiden memnun olduklarını, Millet ittifakının Diyarbakır’da gördüğü bu ilginin mutlaka karşılığının olacağını ifade ederek, “Halkın teveccühüne tanıklık ediyoruz, mutluyuz, halkta mutlu olacak” dedi.

DEVA kontenjanından ikinci sıra adayı olan Ali İhsan Merdanoğlu ise, seçim bürolarını devreye soktuklarını, gördükleri ilgiden memnun olduklarını belirterek, “Diyarbakır’dan umutluyuz, biz de Diyarbakır’ın umudu olacağız” dedi.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.