VİDEO - Çocukların tehlikeli gece yarısı oyunu

VİDEO - Çocukların tehlikeli gece yarısı oyunu
15’e yakın çocuğun gece yarısı Ofis caddesindeki tehlikeli oyunu çevredekileri tedirgin etti. Aralarında Suriyeli çocuklarında olduğu 15 çocuk, cadde ortasındaki hareketleri ile kendileri için tehlikeli anlar yaşatırken, sürücüleri de zor duruma soktu.

Serhat Özdemir/ÖZEL Haber

TİGRİS HABER - Diyarbakır’ın en işlek caddelerinden olan Ofis’te araç durduran ve tehlikeli hareketler yaparak zor durumda bırakan 15 kadar çocuk, polis ekiplerini göründe ortadan kayboldu.

Gece 00.15 sıralarında Kooperatifler Mahallesi Yaşar Kemal Caddesi üzerinde tanıklık ettiğimiz olay şöyle gelişti;

Aralarında yabancı uyruklu çocuklarında olduğu yaklaşık 15 kişiden oluşan grup, yolun ortasında kendilerince eğlenmeye çalıştılar. Araçları durduran çocuklar, sürücülere zor anlar yaşattı.

15e-yakin-cocuk-yolda-araclari-durdu-4.jpeg O anlar kameraya anbean yansıdı. Görüntülerde, çocuklar aniden bir aracın önüne geçerek, durdurdu. Sürücü araçtan inmesine rağmen, kaçmayan çocuklar bir süre sonra geri çekilerek, başka araçları durdurdu. Kimsenin yaralanmadığı olayı gören çevredekiler, polise haber verdi. Ekiplerin geldiğini gören çocuklar, ara sokaklara kaçarak gözden kayboldu.

15e-yakin-cocuk-yolda-araclari-durdu-2.jpeg

Polis çocukları ararken, Çevredekiler ise, çocukların ailelerinin neden onlara sahip çıkmadıklarını, buna benzer durumlara sık tanıklık ettiklerini belirttiler.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum