VİDEO - Dağ kapıda günbatımının görsel şöleni

VİDEO - Dağ kapıda günbatımının görsel şöleni
Diyarbakır’da hava koşulları hafta içi büyük oranda yağmurlu geçerken, akşam saatlerinde ise kara bulutlar kenti terk etmeye başladı.

TİGRİS HABER- Diyarbakır’da hava koşulları hafta içi büyük oranda yağmurlu geçerken, akşam saatlerinde ise kara bulutlar kenti terk etmeye başladı. Gün batımında kara bulutlar kenti terk ederken, gökyüzünde oluşan kızıllık adeta görsel şölen yarattı, izleyenleri hayran bıraktı.

r-yavuz-dag-kagi-goruntuler-1.jpegHafta içi yer yer yağışların etkili olduğu Diyarbakır’ın tarihi Sur içinde insan yoğunluğu ise yine devam etti. Yağışlı hava yerini, insan sirkülasyonunun kentte en fazla olduğu yerlerden biri olan Dağkapı meydanında gün batımında ise adeta büyüleyici görüntülere bıraktı.

r-yavuz-dag-kagi-goruntuler-4.jpeg

Güneş ufukta iyice alçalmaya başlarken, bu sırada kara bulutlarında yavaş yavaş dağılmasıyla birlikte gökyüzü rengârenk bir konuma dönüştü.

r-yavuz-dag-kagi-goruntuler-10.jpeg

Tek beden burcunun bulunduğu Dağ kapı meydanında vatandaşlar günbatımının oluşturduğu görsel şöleni cep telefonlarıyla görüntülerken, bol bol hatıra fotoğrafı çekti. Meydanda yağışlı havadan kalan su birikintilerine yerlere insanların siluetlerinin yansıması ise, manzaraya ayrı bir güzellik kattı.

r-yavuz-dag-kagi-goruntuler-6.jpeg

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum