VİDEO - DESOB Başkanı Ebedinoğlu güven tazeledi

VİDEO - DESOB Başkanı Ebedinoğlu güven tazeledi
Diyarbakır Esnaf ve Sanatkârlar Odaları Birliği (DESOB) 27. olağan genel kurulunu gerçekleştirdi. Seçime tek listeyle giren mevcut başkan Alican Ebedinoğlu yeterli çoğunluğu alarak tekrar başkan seçildi.


Mahsum Rençber

TİGRİS HABER - DESOB’a bağlı 42 oda seçimlerini gerçekleştirdi. Bu odalardan gelen delegelerle DESOB 27. Olağan genel kurulunu kendi binasının konferans salonunda gerçekleştirdi. Tek liste olduğu için yeterli çoğunluk sağlandıktan sonra genel kurul başladı. Divan seçildikten sonra Alican Ebedinoğlu, 4 yıllık faaliyet raporunu açıkladı. Kurul tarafından faaliyet raporuna herhangi bir itiraz olmadığı için oylamaya geçildi.

ebedinoglu-tigris.jpg

Diyarbakır Esnaf ve Sanatkârlar Odaları Birliği Başkanı Alican Ebedinoğlu

Kadın meclisi kurulacak

Ebedinoğlu, teşekkür konuşmasında yeni dönemde hayata geçirecekleri bazı projelerine de değindi, şunları söyledi; “Bizler Diyarbakır esnafının desteğiyle, onlar için elimizden geleni yapıyoruz. Yapmaya da devam edeceğiz. Mesleki yeterlilik belgeleri için Türkiye de sadece 4 tane bulunun okullardan birini de Diyarbakır’da açacağız. Artık esnafımız bu belgeler için dolandırıcıların eline düşmeyecek. Türkiye de bir ilk olan DESOB bünyesinde kadın meclisi kuracağız. Kadınlarımızın iş hayatına daha fazla girmesi için girişimlerde bulunacağız. Ayrıca 75 yer tahsisi yapılan yeni hizmet binamızı da inşallah en kısa sürede yapımını tamamlayıp esnafımızın hizmetine sunacağız.”

 

 

 

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.