VİDEO - DİSİDER: Yatırıma dayalı bir derneğiz

VİDEO - DİSİDER: Yatırıma dayalı bir derneğiz
Diyarbakır Sanayici ve İş Dünyası Derneği (DİSİDER) Yönetim Kurulu, basın mensupları ile bir araya gelerek derneğin 2022 değerlendirmesini ve yeni yılda kent ve bölgede yapacakları yatırımlara dair bilgilendirmelerde bulundu.

Mahsum Kara/Mahsum Rençber

TİGRİS HABER - Diyarbakır Sanayici ve İş Dünyası Derneği (DİSİDER) Yönetim Kurulu, Ramada Otel'de basın mensuplarıyla kahvaltıda bir araya gelerek, basın toplantısı gerçekleştirdi. Basın toplantısına DİSİDER Yönetim Kurulu Başkanı Şeyhmus Akbaş, dernek yöneticileri, yerel ve ulusal basının temsilcileri katıldı. DİSİDER Yönetim Kurulu Başkanı Şeyhmus Akbaş, Derneğin 2022 yılı değerlendirmesi ve 2023 yılından beklentileri ile DİSİDER faaliyetlerine ilişkin değerlendirmede bulundu.

Bu sene yatırıma yoğunlaşacağız

2023 yılında dernek olarak kent ve bölgede illerinde yatırıma yoğunlaşmaya çalıştıklarını söyleyen DİSİDER Yönetim Kurulu Başkanı Şeyhmus Akbaş, "İlimizde ve bölgede yatırımların artırılması konusunda en fazla melek yatırımcı olan derneğiz. Melek yatırımcılara sahip, işletmedeki bir mülkiyet hissesi karşılığında kendi parasını bir girişime yatıran bir kurumuz. Türkiye genelinde Melek yatırımcılığın yüzde 20'sini oluşturuyoruz. Tamamen yatırıma dayalı bir dernek olmak istiyoruz Bizler bir yatırımcı derneğiz. Bunun için başvurularımız var. Birçok projemiz var, bizler bu kentin ihtiyaçları doğrultusunda hareket ediyoruz" dedi.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.