VİDEO - Diyarbakır Lice’de 250 kilo esrar yakalandı

VİDEO - Diyarbakır Lice’de 250 kilo esrar yakalandı
Diyarbakır Lice’de traktör römorkunda 250 kilo esrar yakalandı. Olayla ilgili 2 kişi gözaltına alındı.

Diyarbakır Valiliğinden yapılan açıklamada, “Diyarbakır İl Jandarma Komutanlığınca yapılan çalışmalar neticesinde, Diyarbakır ili Lice ilçesinde ikamet eden (2) şahsın, ellerinde bulundurdukları uyuşturucu maddeyi, dikkat çekmemek ve arama - kontrol noktalarından rahat geçebilmek için ağaç dalları ile yüklü traktör römorkuna gizleyerek Diyarbakır İli merkezine götürecekleri, buradan ise alıcılar aracılığı ile metropol şehirlere sevk edecekleri bilgisi alınmıştır.

diyarbakir-lice’de-250-kilo-esrar-yakalandi-(2).jpg

Şüpheli A.A. ve M.A. isimli şahısların yapılan fiziki takibinde, kırsal alana sakladıkları uyuşturucu maddeleri Lice İlçesi Dolunay Köyü içerisinde traktör römorkuna yükledikleri ve üzerlerini ağaç dalları ile kapattıkları görülmüş, yüklemenin bitmesini müteakip bahse konu araç, yapılan takip sonrasında köy çıkışında durdurulmuştur. Durdurulan araçta bulunan şahıslara römorkta ne olduğu sorulmuş, şahıslar; römorkta ağaç dallarının bulunduğunu ve başka bir köyde ikamet eden akrabalarına kış yakacağı olarak götürdüklerini beyan etmişlerdir.

diyarbakir-lice’de-250-kilo-esrar-yakalandi-(1).jpg

Araç içerisinde yapılan arama neticesinde, aracın römorkunda ağaç dallarının altına siyah poşetler içerisine konulmuş, dış yüzeyi streç film ile sarılı, satışa hazır vaziyette 250 kg esrar  ele geçirilmiştir. Olayla ilgili olarak, ele geçirilen uyuşturucu madde muhafaza altına alınmış, (2) şüpheli hakkında adli işlemlere başlanılmıştır.” denildi. (Haber Merkezi)

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.