VİDEO - Diyarbakır yolcuları Bursa’da uçak içerisinde 3 saat mahsur bırakıldı!

VİDEO - Diyarbakır yolcuları Bursa’da uçak içerisinde 3 saat mahsur bırakıldı!
Anadolu Jet’e ait Bursa-Diyarbakır seferini yapan uçakta teknik arıza yaşandı, yolcuları 3 saat mahsur kaldı.

TİGRİS HABER - Hosteslerin uçağa çağırdığı polisler tarafından indirilen yolculardan 4’ü pilotun talebi üzerine yeniden uçağa alınmazken, yolcular mağduriyet yaşadıkları gerekçesiyle pilot ve havayolları firmasına tepki gösterdi. Uçaktaki o anlar yolcuların cep telefonlarına yansıdı…

Sait BAYRAM’ın Özel Haberi

TİGRİS HABER- (ÖZEL)- Alınan bilgiye göre, 21 Mart günü Anadolu Jet Havayollarına ait Bursa-Diyarbakır seferi yapan uçağın kalkışı sırasında teknik arıza yaşandığına dair anons yapıldı. Arıza nedeniyle yolcular 3 saat boyunca uçakta bekletildi.

Uçakta havasız kalan yaşlı yolcular baygınlık geçirirken, küçük çocuklar da nefes almakta zorluk çekti. Yolcular kapıların açılması için hosteslere talepte bulundu. Ancak, hosteslerin kapıların açılmasına müsaade etmemesi bir gerginliğe sebep oldu. Yolcular tarafından herhangi bir temas ya da argo kelime kullanılmamasına rağmen hostesler polis çağırdı.

Uçağa gelen Yenişehir DHMİ Terminalindeki görevli polisler yolcuları uçaktan indirdi. Polislere durumlarını anlatan yolcular terminalin bekleme salonunda 1,5 saat bekledi.

Y9 Teknik arızanın giderilmesinin ardından yeniden uçağa bindirilen yolculardan 4 kişi pilotun talebi üzerine uçağa alınmadı. 4 kişinin uçağa alınmamasını protesto eden 7 yolcu da uçağa binmedi. Uçak 11 yolcusu eksik olarak, Diyarbakır’a hareket etmek zorunda kaldı. Uçak içerisinde ve alanda yaşanan o anlar yolcuların cep telefonlarına yansıdı...

Çocuklar nefes almakta zorlandı, baygınlık geçirenler oldu

Diyarbakır’a inen yolcular, havayolu şirketinden ve pilottan davacı olacaklarını söylediler. Uçakta teknik arıza olduğu yönünde anons yapıldığını ifade eden yolcular, “3 saat havasız bir şekilde uçakta mahsur kaldık. Uçaktaki küçük yolcular nefes almakta zorlanırken, yaşlı yolcuların da bayıldığına şahit olduk. Kabin görevlilerine kapıları açmalarını ısrar etmemize rağmen duyarlı olmadılar. Hiçbir şekilde hosteslere hakaret içeren söz söylemedik. Buna rağmen hostesler uçağı havalimanı polislerini çağırarak, bizi indirdiler, 1,5 saat bekletildik. Beklemenin ardından tekrar uçağa binmek üzereyken, pilotun iddiaları üzerine 4 yolcu uçağa alınmadı, buna itiraz eden 7 yolcu da uçağa binmek istemediklerini belirttiler. 3 saatlik mahsur kalmamızın bedelini kim ödeyecek. Anadolu Jet havayollarına tepkiliyiz. Uçakta bekleme süresi uzasaydı, daha kötü anlar yaşanabilirdi. Pilot, kabin görevlilerinden ve Havayolu şirketinden davacıyız” diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum