VİDEO - Diyarbakır Ziraatspor Vefat eden Başkanını andı

Diyarbakır Aktepe A.Ş. 1'nci Amatör küme grupta mücadele eden Diyarbakır Ziraat spor, geçen hafta vefat eden kulüp Başkanı Abdurrahman Felek’i andı.

TİGRİS HABER - Vefat eden başkan, Büyükşehir Belediyespor maçı öncesi ASKF Başkanı Remzi Dayan’ın da katıldığı seremoni ile anıldı, başkan için bir dakikalık saygı duruşu yapıldı.

diyarbakir-ziraatspor-vefat-eden-baskanin1.jpg

Diyarbakır Ziraat spor konuk ettiği Diyarbakır Büyükşehir Belediyespor karşısında 3-2 yenilerek Play-Off yolunda ağır yara aldı. Bu galibiyet sonrası ligde 18 puanla 3 sıraya yükselen, Diyarbakır Büyükşehir Belediye spor lider 1903 Kartal spor’a bir adım daha yaklaştı.

Diyarbakır Amatör spor kulüpleri federasyonu Başkanı Remzi Dayan, maç öncesi yakın zamanda hayatını kaybeden ziraat spor Başkanı Abdurrahman Felek ile ilgili anma konuşması yaptı.

diyarbakir-ziraatspor-vefat-eden-baskanin-2-001.jpg

Dayan, şunları söyledi;

“Bugün burada oynanan 1 Amatör küme takımlarımızdan Diyarbakır Ziraat spor ile Diyarbakır Büyükşehir Belediyespor karşılaşması öncesi yakın zamanda hayatını kaybeden kulüp başkanı, aynı zamanda ASKF yönetim kurulu üyesi Abdurrahman Felek’i saygıyla anıyoruz” dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.