VİDEO - Diyarbakır’a ikinci Şehir Hastanesi müjdesi!

 Özel Haber
AK Parti Diyarbakır Milletvekili Galip Ensarioğlu, Diyarbakır’a ikinci şehir hastanesi yapılacağının müjdesini verdi.

Mahsum Rençber

TİGRİS HABER - İkinci bir şehir hastanesi yapılması için Sağlık Bakanlığı nezdinde girişimlerde bulunduklarının altını çizen Ensarioğlu, Kararın alındığını ve yerini belirlemek için çalışmalar başlatıldığını söyledi.

Geçtiğimiz yıl ihalesi yapılan Diyarbakır Şehir Hastanesi’nin inşaatı devam ederken, ikinci bir şehir hastanesinin de yapılması için yer arandığı bildirildi.

AK Parti Diyarbakır Milletvekili Galip Ensarioğlu, Diyarbakır’a ikinci bir şehir Hastanesi’nin yapılacağının müjdesini verdi.

Partisinin Diyarbakır Büyükşehir Belediye Başkan adayı Mehmet Halis Bilden için düzenlenen tanıtım toplantısında konuşan Ensarioğlu, Diyarbakır’da birinci şehir hastanesinin yükseldiğini ifade ederek, şöyle dedi:
“Arkadaşlarımızla, teşkilatlarımızla birlikte Diyarbakır’a ikinci bir şehir hastanesini kurmayla ilgili Sağlık Bakanlığında görüşmelerimizi yaptık. Kararımızı aldık. Şuanda yerini belirliyoruz. Diyarbakır’a ikinci şehir hastanesini yapacağız. Silvan barajını, eğil ve çermik yolunu, lojistik köyünü, yeni OSB’leri, demiryollarını, Sanayinin alt yapısını, Okulları ve Diyarbakır’ın ihtiyacı olan hizmetleri herkes görüyor.
Kimisini yapıyoruz, kimisini de başladık, yapacağız. Bu millete hizmet etmek şiarımızdır. Bu millete hizmet etmekten şeref duyarız. Ve biz milletimize layık olduğu hizmeti inşallah getireceğiz. Şimdi partileri kıyaslarken, kan ve gözyaşı vaadenlere mi oy vereceğiz, yoksa iş-istihdam sağlayanlara, zenginlik, güzellik inşa edenlere mi vereceğiz?”

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
8 Yorum