VİDEO - Diyarbakır’da 5 Özel Halk Otobüsü trafikten men edildi

VİDEO - Diyarbakır’da 5 Özel Halk Otobüsü trafikten men edildi
Diyarbakır Özel Halk Otobüsleri Kooperatif eski Başkanı Fesih Kaya, güzergah dışına çıktığı gerekçesiyle 5 özel halk otobüsünün 15 gün süreyle trafikten men edildiğini, her bir araca 2 bin TL ceza kesildiğini söyledi.

TİGRİS HABER - Diyarbakır Valiliği, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramında yapılacak etkinliklerin provaları için bazı yolların trafiğe kapatılacağını duyurdu. Duyuru sonrası bazı yollar trafiğe kapatılınca toplu taşıma görevi yapan 5 Özel Halk Otobüsü Ali Emri 5. Sokak güzergâhını kullandı. Bunu gören Emniyet Müdürlüğüne bağlı trafik polisleri, güzergâh dışına çıktığı gerekçesiyle 5 Özel halk otobüsünü 15 gün süreyle trafikten men etti.

Yolcuları havadan mı götürelim

Karara tepki gösteren Diyarbakır eski Özel Halk Otobüsleri Kooperatif Başkanı Fesih Kaya Tigris Haber’e konuştu. 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı etkinlikleri kapsamında bazı yolların trafiğe kapatıldığını belirten Kaya, “Araçlarımızın normal güzergâhı Vilayet Caddesiydi.

otobus-3.jpg

Ancak bu yollar prova nedeniyle kapalı olunca şoför arkadaşlar Ali Emri 5. Sokak güzergâhını kullanmak zorunda kaldı. Arkadaşlarımız bu durumda ne yapsın. Yolcuları havadan mı götürelim? Bu yetmezmiş gibi her bir araca 2 bin TL para cezası kesildi. Hem araçların trafikten men edilmesine hem de verilen cezalara itiraz edeceğiz” dedi.(HABER MERKEZİ)

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.