VİDEO - Diyarbakır’da kadına şiddet: DİSKİ personeli beni darp etti!

VİDEO - Diyarbakır’da kadına şiddet: DİSKİ personeli beni darp etti!
Diyarbakır’ın Yenişehir ilçesinde yaşayan 63 yaşındaki Herdem Ertokuş, DİSKİ personelinin şiddetine maruz kaldığını söyledi. Yaralanan kadın hastaneye kaldırılarak müşahade altına alındı.


Mahsum Kara
TİGRİS HABER - Diyarbakır’ın Yenişehir ilçesi Gördoğan Mahallesi’nde yaşayan 63 yaşındaki Herdem Ertokuş, su sayacını okumayan Diyarbakır Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi (DİSKİ) personeli tarafından darp edildi. Saldırıdan sonra mahalledeki yurttaşların haber vermesi üzerine olay yerine sağlık ekipleri ve polis sevk edildi. Kolundan ve başından yaralan Herdem Ertokuş, Diyarbakır Selahaddin Eyyubi Devlet Hastanesine kaldırılarak müşahade altına alındı.

Komşularım yardımıma koştu

DİSKİ personelini, su sayacını okumadığı için uyardığını söyleyen Herdem Ertokuş, “
Önce bana deli misiniz? Diyerek hakaret etti. Sonra bana saldırdı ve boynuma yumruk attı. Bana attığı yumruktan sonra ben dengemi kaybettim yere düştüm. Komşularım benim yardımıma koştu. Sokağın ortasına bana vurdu. Bütün komşularım olaya şahittir” ifadelerini kullandı.

Biz bunun peşini bırakmayacağız

Annesinin su sayacını okumayan personelin şiddetine maruz kaldığını belirten Mehmet Emin Ertokuş, “Annemin personele tepki göstermesi üzerine anneme yumruk atmış, yumruktan sonra yeren düşünen annem yerdeyken tekmelemiş. Annem yerden kalmaya çalışırken yumruk atmaya devam etmiş. Annemin kolu yaralandı. Başına aldığı darbeden dolayı şu an müşade altında. Annemin zaten kalp rahatsızlığı var. Biz bunun peşini bırakmayacağız. Hukuken yapılması gerek ne varsa yapacağız” diye konuştu.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum