VİDEO - Diyarbakır’da kayıp Kılıç’ı arama çalışmaları 6’ncı gününde

VİDEO - Diyarbakır’da kayıp Kılıç’ı arama çalışmaları 6’ncı gününde
Diyarbakır’da, akrabasını ziyaret etmek için evinden çıkan 68 yaşındaki vatandaşı arama çalışmaları 6'ncı gününde aralıksız devam ederken, çevre illerden destek için ekipler seferber oldu.

TİGRİS HABER - Yenişehir ilçesi kırsal Hantepe Mahallesi'nde 8 Ocak tarihinde saat 10.00 sıralarında akrabasını ziyaret etmek için evinden ayrılan Abdulrezak Kılıç’tan yakınları bir daha haber alamadı. Kılıç’ın yakınları durumu 112 Acil Çağrı Merkezi’ne bildirdi.
İhbar üzerine Kılıç’ın bulunması için bölgeye gelen jandarma, Diyarbakır, Tunceli ve Elazığ AFAD ekipleri, UMKE, Dicle Üniversitesi Arama Kurtarma (DÜAK), Büyükşehir Belediyesi dalgıç ekipleri, Malatya Jandarma Arama ve Kurtarma (JAK) ve Eğitim Araştırma Yardımlaşma ve Arama Kurtarma Derneği (ANDA) ekipleri seferber oldu.
Ekiplerin arama çalışması 6’ncı güne girerken, Kılıç’a ait cep telefonu ve şalvarı kaybolduğu değerlendirilen bölgede bulunmuştu. Ekipler, Dicle Nehri'nin de geçtiği bölgede 4 arama kurtarma aracı, 6 zodyak bot ve 2 dron ile arama çalışması yürütüyor. (İHA)

Kaynak:İhlas Haber Ajansı

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.