VİDEO - Diyarbakır’da protokol bayramlaştı

VİDEO - Diyarbakır’da protokol bayramlaştı
Diyarbakır Valiliği’nce Kurban bayramı nedeniyle bayramlaşma töreni düzenlendi. Yaş haddinden dolayı emekli olacak İl Valisi Ali İhsan Su, son kez Diyarbakırlılarla bayramlaştı.

Sait BAYRAM

TİGRİS HABER - Vali Su, 2 yıldan bu yana Diyarbakır’da görevini ifa ettiğini belirterek, “Bu süre zarfında Diyarbakırlılara, sizlere elimizden geldiğince hizmet etmeye çalıştık. Sizlerin desteğiyle hizmet vermeye gayret ettik” dedi.

valisu.jpg

Diyarbakır Valiliği’nce, Kurban Münasebetiyle bayramlaşma töreni düzenlendi. Yıllardır Valilik veya Karayolları Sosyal Tesislerinde düzenlenen Bayramlaşma töreni bu kez DSİ 10. Bölge Müdürlüğü sosyal tesislerinde düzenlendi.

valisu1.jpg

Törene, yaş haddinden dolayı emekli olacak Diyarbakır Valisi Ali İhsan Su, son kez Diyarbakırlılarla bayramlaştı. Vali Su’nun yanı sıra törene, geçmiş dönem bakanlardan Mehmet Mehdi Eker, AK Parti Diyarbakır Milletvekilleri Galip Ensarioğlu ve Mehmet Sait Yaz, Diyarbakır Emniyet Müdür Fethi Kaya, Vali Yardımcıları, Diyarbakır’daki kamu kurum ve kuruluş müdürleri, STK temsilcileri ve çok sayıda davetli katıldı.

valisu2.jpg

Yaş Haddinden emekli olacak Vali Su, son kez bayramlaştı

Törene katılanların Kurban Bayramını kutlayan Vali Su, “Yaş haddinden dolayı emekli oluyorum. 2 yıldan bu yana Diyarbakır’da görevimizi ifa ettik. Bu süre zarfında Diyarbakırlılara, sizlere elimizden geldiğince hizmet etmeye çalıştık. Sizlerin desteğiyle hizmet vermeye gayret ettik.

valisu3.jpg

Tabi her memuriyetin bir sonu var. 1988 yılında başladığım mülki idari amirliği görevini burada Diyarbakır’ımız da, böyle mübarek bir şehirde noktalamanın mutluluğunu yaşıyorum. Hepinizin bildiği gibi sevinçler, güzellikler paylaşıldıkça çoğalır, hüzünler paylaşıldıkça azalır. O yüzden bayram sevincini daha çok kişiyle paylaşarak, komşumuzla, eşimizle, dostumuzla bu bayram sevincimizi inşallah hep birlikte paylaşacağız” dedi

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
3 Yorum