VİDEO - Diyarbakır’da sis nedeniyle uçak seferleri iptal edildi

VİDEO - Diyarbakır’da sis nedeniyle uçak seferleri iptal edildi
Son Dakika: Diyarbakır’da gece başlayan ve sabah saatlerinde etkisini sürdüren sis nedeniyle uçak seferleri iptal edildi.

TİGRİS HABER - Diyarbakır’da sabah saatlerinden itibaren kenti etkisi altına alan yoğun sis hayatı olumsuz etkilemeye devam ediyor. Görüş mesafesinin yer yer 10 metreye kadar düştüğü kentte araç sürücülerinin sis ve uyarı dörtlü lambalarını yakıp hızlarını düşürerek ilerlediği görüldü. Görüş mesafesinin düşmesi nedeniyle hava ulaşımında da aksamalar yaşandı. Kentte yoğun sis nedeni ile Türk Hava Yollarının İstanbul ve Ankara, SunExpress’in Almanya- Hannover, Pegasus’un İstanbul seferleri iptal edildi.

diyarbakir-sis.jpg

Bölge illerinde kar ve yağmur bekleniyor

Hava durumunun, Elazığ, Malatya ve Adıyaman çevrelerinde aralıklı yağmurlu, yüksek kesimlerine karla karışık yağmur; Bingöl ve Dersim çevrelerine ise aralıklı yağmur, yüksek kesimlerine karla karışık yağmur ve kar yağışlı geçmesi bekleniyor. Bölgede etkili olacak rüzgarın da Elazığ ve Malatya'nın güney ilçeleri, Adıyaman'ın kuzey ilçelerinde, kuvvetli ve yer yer fırtına (50-70 km/saat) şeklinde; Dersim ve Bingöl çevrelerinde ise kuvvetli fırtına (60-90 km/saat) ve yüksek kesimlerde tam fırtına (100 km/saat üzeri) şeklinde esmesi öngörülüyor.

 Diyarbakır, Mardin, Şırnak, Urfa, Siirt ve Batman’da ise havanın parçalı bulutlu olacağı tahmin ediliyor. (Tigris Haber)

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.