VİDEO - Diyarbakır’da site sakinleri kavga etti, 2'si ağır, 7 yaralı

VİDEO - Diyarbakır’da site sakinleri kavga etti, 2'si ağır, 7 yaralı
Diyarbakır’da lüks bir sitede oturan eski başkan yanına yakınlarını alarak kendisini şikayet eden site yöneticileri ve sakinlerine saldırdı. Olayda 2’si ağır, 7 kişi yaralandı.

TİGRİS HABER - Edinilen bilgilere göre olay şöyle gelişti. İddiaya göre Kayapınar İlçesi’nde bulunan Azor My Home sitesinde 4 yıl önce başkanlık yapan kişi gelir- gider tablosunda yaşanan sorun üzerine başkanlığı bıraktı. Başkanlığı bırakan kişi uzun süre aidat ödememeye başladı. Yönetim eski başkanın aidat ödememesini yargıya taşıdı. Bunun üzerine eski başkanda siteyi SGK’ya şikayet ederek sitenin 200 bin tl ceza almasına neden oldu.

Kendisini dava eden yöneticiler ile sorun yaşayan eski başkan önceki gün, yanına yakınlarını da alarak kalaşnikof ve pombalı silahlarla siteye bastı. Söz konusu kişiler burada bulunan site sakinleri ile güvenlikçileri darp etti. kavgada 2’si ağır, 7 kişi yaralandı.

Olayla ilgili gazetemize konuşan bir site yöneticisi, “Siteyi kalaşnikof ve pompalı silahlarla basan kişi daha önce sitede başkanlık yapmıştı. Başkanlığı bırakırken hesapları ibraz edemedi. Sonrasında aidat ödememeye başladı. Sürekli site yönetimini boşa çıkartacak girişimlerde bulundu. Basit bir elektrik arızasını bile sürekli şikayet ediyordu. Sanki bu site yasa dışı işler yapıyormuş görüntüsü veriyor. Bunları yapmasındaki neden açıklarını kapatabilmek için siteyi baskı altında tutmak. Bu şahıs önceki gün keleşli silahlarla burada bulunan site yöneticilerine ve vatandaşlara saldırdılar. Çoluk çocuk kim siteye girdiyse herkesi dövdüler. İnsanlara saldırdılar. Kendi sitemizde dayak yedik ve üstelik saldıranlar dışarıda elerini kollarını sallıyorlar. Biz site sakinleri olarak bu kişiden şikayetçi olduk, umarım yargı gereğini yapar” dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
5 Yorum