VİDEO - Diyarbakır’daki hastanelerden kan bağışı kampanyası

VİDEO - Diyarbakır’daki hastanelerden kan bağışı kampanyası
Diyarbakır İl Sağlık Müdürlüğü ile Türk Kızılay Güney Anadolu Bölge Kan Merkezi Müdürlüğü tarafından başlatılan kampanyaya, kentteki hastane çalışanları bu yılda kan bağışında bulunarak destek verdi.

TİGRİS HABER- Diyarbakır Sağlık Müdürlüğü ile Türk Kızılay Güney Anadolu Bölge Kan Merkezi Müdürlüğü tarafından başlatılan kampanyaya, bir destekte Diyarbakır Sultan Hastanesi çalışanlarından geldi.

Başhekim Ali Bıçakkaya ve hastane çalışanları kan bağışında bulunduktan sonra örnek bir akım başlattı. Bağlar Hastanesinin davetini kabul eden Başhekim Bıçakkaya çalışanlarla birlikte kan bağışında bulundu. Bıçakkaya ardından, Batı Hastanesi başhekimini ve çalışanlarını kan bağışına davet etti.

Diyarbakır halkına çağrı

Kan bağışı sonrası kısa bir açıklama yapan Sultan Hastanesi Başhekimi Dr. Ali Bıçakkaya, “Geçen yıl olduğu gibi bu yılda Sağlık Müdürü ve Kızılay Müdürümüzün koordinasyonunda gerçekleşen kan bağışında farkındalık yaratmak ve azalan kan stoklarını yerine koymak için buradayız.  Ben ve arkadaşlarım Bağlar Hastanesinin davetini kabul ediyor, Batı Hastanesi Başhekimi dr. Servet hanımı da bu hayırlı görev için Ceylan AVM önündeki Kızılay noktasına davetimi sunuyorum. Kan vermek insanın hayatındaki sağlık konforunun en önemli unsurlarından bir tanesidir. Çok değerli Diyarbakır halkı ve sağlık çalışanlarımız lütfen bunu göz ardı etmeyelim” dedi. (Haber Merkezi)

 

 

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.