VİDEO - Diyarbakır’dan Dünya’ya ihraç kapısı araladılar

VİDEO - Diyarbakır’dan Dünya’ya ihraç kapısı araladılar
Diyarbakır’da en çok ihracat yapan firmalar arasında ilk 5’te yer alan Yeşil Ambalaj A.Ş’nin Genel Müdürü Hasan Yeşil, 7 yıllık çalışmalarını ve dijital alanda gösterdikleri performansla ilgili bilgilendirme yaptı.

TİGRİS HABER - Güneydoğu Gazeteciler Cemiyeti'nde basın mensuplarıyla bir araya gelen Yeşil Ambalaj A.Ş’nin Genel Müdürü Hasan Yeşil, dünyanın birçok ülkesine ihraç yaptıklarını belirterek, " Yaklaşık 7 yılda hem üretimimizi hem ihracatımızı hem de istihdamı artırdık. Yatırıma yönelik çalışmalarımız artarak devam edecek" diye konuştu.

Diyarbakır İl Gümrük Müdürlüğü verilerine göre kentte en çok ihracat yapan firmalar arasında ilk 5’te yer alan Yeşil Ambalaj A.AŞ’nin Genel Müdürü Hasan Yeşil, firmanın Dijital dönüşüm ve üretimle ilgili çalışmaların devam ettiğini ifade etti. Yeşil, " Firmanın çalışmalarını tamamen dijital ortama taşımaya çalışıyoruz. Böylelikle şirketin kurumsal hafızası oluşturmaya çalışıyoruz. Şu an 250 çalışanımız var, Diyarbakır'da Ortadoğu'ya, Avrupa'ya ve hatta Amerika'ya kadar ihraç yapan bir firmayız" dedi.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.