VİDEO - Diyarbakır’ı karıştıran olay, çöp toplayan çocuğa cinsel istismar

VİDEO - Diyarbakır’ı karıştıran olay, çöp toplayan çocuğa cinsel istismar
Diyarbakır’da 10 yaşındaki Suriyeli erkek çocuğuna cinsel istismarda bulunduğu iddiasıyla 60 yaşındaki M.H vatandaşlar tarafından linç edilmek istendi, şahıs gözaltına alındı. Şahsı etkisiz hale getiren Abdullah Yılmaz, Cumhurbaşkanı Erdoğan’a seslenerek, idam cezasının getirilmesini istedi. 

TİGRİS HABER - Edinilen bilgilere göre olay dün akşam saatlerinde Yenişehir İlçesi’ndeki Ali Emri 5. Sokakta meydana geldi. Sokakta sesler duyan Abdullah Yılmaz adlı vatandaş güvenlik kamerasına baktı. Görüntülerde 60 yaşlarındaki bir kişinin çocuğa istismarda bulunduğunu gören Yılmaz eline bir odun alarak aşağı indi. 60 yaşındaki M.H adlı kişiyi yarı çıplak gören Abdullah Yılmaz elindeki odunla istismarcıya vurarak etkisiz hale getirdi, ardından şahsı polise teslim etti. Öte yandan vatandaşlar M.H adlı şahsı linç etmek istedi, polis 

Olayı gördü, odunla istismarcıyı etkisiz hale getirdi

Olayla ilgili Emniyette ifade veren görgü tanığı Abdullah Yılmaz “07.06. 2020 günü saat 20.15 sıralarında Ali Emri 5. Sokakta bulunan Yılsan Apart isimli iş yerimizin giriş katında bulunan büromuzda bulunduğum esnada sesler duydum. İş yerimizin kamerasını kontrol ettiğimde büronun arka bahçesine bakan balkonun önünde 10 yaşlarında bir erkek çocuk ve 60 yaşlarında ismini sonradan öğrendiğim M.H adlı şahsı gördüm. Dışarı çıktım, M.H istismara uğrayan çocuğa ‘Eğil popunu aç’ dedi. Çocukta ‘hayır olmaz’ dediğini duydum. Şahsı yakalamak ve yaptığı eylemi sonlandırması için kaçmasını engellemek amacıyla ikisinin bulunduğu yere gittiğimde, M.H’nin yarı çıplak bir vaziyette yere uzanmış ve çocuğu yarı çıplak bir vaziyette üzerine aldığını gördüm. Şahıs beni görünce kalkıp kaçmaya çalıştı fakat kaçmasını engellemek amacıyla yerden aldığım odun parçasıyla kaçmasını engelledim. O esnada çocuk yanımızdan uzaklaştı ve nereye gittiğini görmedim. Bu şahıs kaçmak amacıyla bana saldırmaya çalıştı, ben bu şahsın bana zarar vereceğini düşündüm, kendimi savundum. Ben şahsı usulüne uygun şekilde etkisiz hale getirdikten sonra çevredekiler yanıma geldi. Polisi aradılar. Ben mağdur çocuğu tanımıyorum. Çocuk olay yerinden kaçtı, muhtemelen sokakta çöp toplayan Suriye uyruklu çocuklardan biriydi. Ben M.H isimli şahsın çocuğa cinsel istismarda bulunduğunu net bir şekilde gördüm. Hukuk kuralları içinde bu suçun işlenmesini engellemeye çalıştım. Vatandaş olarak üzerime düşeni yaptım. Şahsı ve iş yerime ait görüntü kayıtlarını rızamla polise teslim ettim” dedi. 
Bu arada dün gözaltına alınan M.H adlı kişinin Emniyetteki ifade işlemleri sürüyor.

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum