VİDEO - Diyarbakır’ın hayvan pazarında ‘ucuz hareketlilik’!

VİDEO - Diyarbakır’ın hayvan pazarında ‘ucuz hareketlilik’!
Diyarbakır’da kurban satışlarındaki hareketlilik Bayramını 3'üncü gününde de yaşandı. Hayvan pazarında kurbanlık satışı yapan hayvan yetiştiricileri, kurbanlık satışlarının bir anda harketlendiğini, durumdan memnun olduklarını söyledi.

Mahsum Kara

TİGRİS HABER - Diyarbakır’da kurulan hayvan pazarlarında bayram hareketliliği devam ediyor. Kayapınar ilçesi Peyas Mahallesinde kurulan hayvan pazarında Kurban Bayramı’nın 3'üncü gününde yoğunluk gözlendi. Yüksek fiyatlardan dolayı bayramın ilk iki günü kurban alamayan yurttaşlar, fiyatlarda hafif düşüş gözleyince hayvan pazarlarının yolunu tuttu.

hayvan-pazari-ucuz-hareketlilik-3.jpegBugün işlerimiz iyi, satış yapıyoruz

Bayramın ilk iki günü işsizlik yaşadıklarını söylen Mahmut Kalın, "Çok şükür bugün işlerimiz iyi, satış yapabiliyoruz. İlk iki gün bizim için çok zor geçti. Bayram yarın bitiyor, insanlar gelip uygun fiyata kurbanlık almaya çalışıyor. Bizde elimizde kalmaması için uygun fiyata veriyoruz. Umarım yarın daha yoğun olur" diye konuştu.

hayvan-pazari-ucuz-hareketlilik-2.jpeg

Fiyatların düşmesini bekledi

Hayvan pazarınakurbanlık almaya gelen Sait Örken, "İlk gün geldik fiyatlar çok pahalı olduğu için alamadık. Bugün uygun fiyata kurbanlık bulmaya çalışıyorum. İlk güne göre fiyatlar az da olsa düşmüş. Bizde bunu bilerek bugün hayvan pazarına geldik" dedi.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum