VİDEO - Diyarbakır’ın ilk Bilardo Şampiyonası start aldı

VİDEO - Diyarbakır’ın ilk Bilardo Şampiyonası start aldı
Diyarbakır’da 14 gün sürecek Bilardo İl Şampiyonu, Gençlik ve Spor İl Müdürü Nuammer Uslu’nun başlama vuruşu ile start aldı.

Şeyhmus Kızılaslan

TİGRİS HABER - Diyarbakır Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü’ne ait Diyarbakır Bilardo Tesislerinde başlayan turnuvaya 130 sporcu yarışıyor.

Turnuvada dereceye girecek 30 sporcu, Mayıs ayında Türkiye Bilardo Federasyonunun Ankara Gölbaşı Tesislerinde düzenlenecek Türkiye Bilardo Şampiyonasının 1. Etabında Diyarbakır’ı temsil edecek.

“Güneydoğunun en iyi Bilardo tesisi"

3 Bant Bilardo Kulüpler Türkiye Şampiyonu ve Bilardo Federasyonu Diyarbakır İl Temsilcisi Murat Macit, İl Şampiyonası Diyarbakır il ve ilçelerinden katılan 130 sporcu ile başladığını ifade ederek, “Diyarbakır’a kazandırılan tesisimizde ilk şampiyonamızı düzenliyoruz. 3 band bilardo şampiyonluğu başladı. Gençlik ve Spor İl Müdürümüz Sayın Nuammer Uslu’nun büyük gayret ve çabaları sonucu şuan turnuvanın yapıldığı tesis kentimize kazandırıldı. Tesisimizde 2 tane profesyonel 3 bant bilardo masası ve 2 tane Amerikan bilardo masası var. Turnuva sonrası oluşacak sıralamaya göre, Mayıs ayında Türkiye Bilardo Federasyonunun Ankara Gölbaşı Tesislerinde düzenlenecek Türkiye Bilardo Şampiyonasının 1. Etabında Diyarbakır’ımızı temsil edecek. Bizim için güzel bir spor dalı” dedi.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.