VİDEO - Diyarbakır’ın Yerli Firmasından Kablosuz İnternet Hizmeti

VİDEO - Diyarbakır’ın Yerli Firmasından Kablosuz İnternet Hizmeti
Diyarbakır’ın yerli firması Surnet vatandaşlara kablosuz internet hizmeti sağlıyor. Firmanın Yöneticisi Mustafa Özakbaş “Bizim ana temamız interneti alıcıya kablosuz bir şekilde aktarmak.

TİGRİS HABER - Çanak Sistemiyle kablosuz internet sağlayan firma Diyarbakır ve bölgede internetsiz kimse kalmasın diye uğraşıyor.

Paketlerimiz Taahhütsüz

Alt yapısı olmayan bölgelerde sistemin daha çok kullanıldığını belirten Mustafa Özakbaş, “Anten vasıtası ile sinyali havadan alıyoruz, indirdiğimiz kabloyu modeme takıyoruz. İster kablolu, ister kablosuz olsun interneti kullanıma sunuyoruz. Bu sistemle alt yapısı olan veya olmayan her eve kurumsal işletmelere interneti ulaştırmaya çalışıyoruz. Paketlerimiz taahhütsüz olmakla beraber kontör sistemi de bulunmakta. Paketlerimiz Diyarbakır, bölge ve Türkiye’de ortalama internet fiyatlarının altında ücretlendirme sağlamaktayız.

sur-net-4.png

Kırsal bölgelerde çok talep var

Özellikle kırsal bölgelerde yoğun bir ilgi var. Bu ilginin de nedeni bu bölgeler de alt yapının yetersiz olması ve vatandaşlarımızın bizi tercih etmesidir. Müşterilerimize iyi hizmet sunmak için çağrı merkezlerimiz, Sabah 08:00 Gece 01:00 a kadar çalışmakta. Bunun yanı sıra yardım masası birimimiz var. Firmamızla çalışan çok sayıda kurumsal firma bulunmakta. Sadece kurumsal firmalara internet sağlamıyoruz. İnternet güvenlik ve siber güvenlik alanlarında da destek sağlamayız. Kurumsal işletme network danışma ve güvenlik danışma hizmeti de sunuyoruz.

sur-net-2.png

EBA döneminde firma çok ilgi gördü

Firmamız EBA döneminde çok ilgi gördü ve yıllık müşteri potansiyelimizin üzerine çıktık. Bunun en büyük nedeni alt yapı yetersizliği.  Diyarbakır ve bölgede kurduğumuz istasyon ve santral alet ve parçalarını bölgedeki diğer firmalar gibi  müşterilerimize yansıtmamaktayız. Tamamen firmamız karşılamaktadır.

sur-net-1.png

Diyarbakır yerli firması olmamızda avantajımız var

Önümüzdeki 5 yıl içerisinde bölgede 10 yıl içerisinde ise Türkiye çapında hizmet sağlamayı hedefliyoruz. Yerelden büyüme modeli ile büyümekteyiz. Diyarbakır yerli firması olmamızda dez avantajımız yok daha çok avantajımız var.

mustafa-ozakbas.png

Diyarbakır’ı biliyoruz, insanını biliyoruz sokak sokak detaylı şehri ve bölgeyi tanıyoruz ve biliyoruz. Bundan dolayı bölgede ve Diyarbakır’da avantajlıyız” ifadelerini kullandı.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.