VİDEO - Diyarbakırlı gençlerin hedefi 'Harbiye'

VİDEO - Diyarbakırlı gençlerin hedefi 'Harbiye'
Diyarbakır’da konservatuar okuyan öğrenciler, verdikleri mini bir konser ile herkesi kendilerine hayran bıraktı.

Tigris Haber - Özel

TİGRİS HABER - Diyarbakır’ın Kayapınar İlçesi’nde bulunan 15 Temmuz Şehitler parkında okulların kapalı olmasını fırsat bilen konservatuar okuyan öğrenciler, kendi aralarında mini bir konser verdi. Seslendirdikleri türkü ve şarkılarla parka gelen vatandaşlara da mini bir konser vermiş olan gençler, parka gelen vatandaşların da takdirini topladı.

Hayalleri 'Harbiye'

harbiye.jpg

Dicle Üniversitesi Devlet Konservatuarı 2. Sınıf öğrencisi olan Baver Başbuğ, müzikle küçüklüğünden bu yana içli dışlı olduğunu ifade ederek, “Halen müzik içerisindeyiz ve ilerde bunun ekmeğini yemek için uğraşıyoruz. Hayallerimiz var ve onlara doğru ilerliyoruz. İlerde müzik anlamında kendimi çok iyi geliştirmek istiyorum. Öğrendiklerimi ilerde bende insanlara öğretmek istiyorum” dedi.

Müzik öğretmeni olmak istiyorum

harbiye-.jpg

18 yaşında olan Mehmet Can, üç yıldır müzikle ilgilendiğini söyledi. Can, “Çalışıyorum ve çok çabalıyorum. Son sınıf öğrencisiyim ve konservatuara hazırlanıyorum. Bir şekilde kendimizi yetiştirmeye çalışıyoruz. Bugünde burada arkadaşlarla oturuyoruz. Müzikle ilgili olarak müzik öğretmeni olmak istiyorum. Daha sonra eğitim amaçlı olarak dersler alıp, başkalarını geliştirmek istiyorum. Hayalimde harbiye de konsere çıkmak “ şeklinde konuştu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.