VİDEO - Diyarbakırlı işsiz anne pankart açtı, Vali’den iş istedi

VİDEO - Diyarbakırlı işsiz anne pankart açtı, Vali’den iş istedi
Diyarbakır’da işsiz olduğunu belirten bir kadın, valilik binası önünde pankart açarak valiye seslendi, “İşsizim ve engelli çocuğuma bakamazsam kendimi burada yakarım” dedi.

TİGRİS HABER - Diyarbakır’da yaşayan Sadiye Kızılırmak, otizmli oğlu Taha Kızılırmak’ın yaşadığı sorunlara çözüm bulmak için gitmedik kapı bırakmadı. 3 aydan bu yana Diyarbakır Valisi Münir Karaloğlu’ndan randevu isteyen Kızılırmak, otizmli oğlu ile birlikte Valilik binası önüne geldi. Anne Kızılırmak Valilik binası önünde, “Vali beyle görüşmek istiyorum” pankartı açtı.

“Kendimi yakarım”

Sosyal Hizmetlerden destek talebinde bulunan Kızılırmak: “2019 yılından bu yana Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi bünyesinde yürütülen Mola evi projesinde yer alıyordum. Daha sonra bir takım sebeplerden çıkarıldık işten. Çocuğum engelli ona bakamıyorum. Aynı zamanda evim de icralık ve bu ayın 14’ünde evden çıkarılıyorum. Artık sokaklarda kalacağız. Bu nedenle Sosyal Hizmetlerden destek bekliyorum. İşsizim ve engelli çocuğuma bakamazsam kendimi burada yakarım” dedi. (Tigris Haber Merkezi)

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum