VİDEO - Diyarbakırlı vatandaşlar ABD seçimlerini yorumladı

VİDEO - Diyarbakırlı vatandaşlar ABD seçimlerini yorumladı
Diyarbakır’da bulunan vatandaşlar, ABD’de yapılan seçimleri değerlendirdi. Vatandaşlar, “Trump’un faydasını görmedik, umarım diğeri olur” dedi.

Tigris Haber - Özel

TİGRİS HABER - Amerika Birleşik Devletleri’nde yapılan seçimleri Diyarbakırlılar gerek evlerinde gerekse de kahvehanelerden takip etti. Doların yükselmesi ile birlikte ekonominin de kötüye gitmesi, ABD seçimlerine ilgiyi kentte artırırken, Diyarbakırlı vatandaşlar seçimleri Tigris Haber’e değerlendirdi.  Vatandaşlardan Metin Yıldız, “Seçimleri Trump değil, Joe Biden kazansa daha iyi olur. Belki Biden’in bir faydası olur. Biz Trump’un hiç faydasını görmedik. Trump her yerde katliam yaptı. Trump’un gitmesi daha iyidir” dedi.

Trum ile bir sorunumuz yok

abd-.jpg

Ensari Bingöl adlı vatandaş ise, kendisi için hangisinin seçileceğinin fark etmediğini söyledi. Bingöl, “Hangisi iyiyse o gelsin. Bence Biden daha ağır basıyor. Bizim Trump ile bir sorunumuz yok ama bir değişiklik olsa daha iyi olur” dedi.

İnsanlarımız ikinci sınıf muamelesi görüyor

secim-abd-.jpg

Mehmet Medeni Tatlı’da, ikisinin de Türkiye’ye bir faydasının olmayacağını dile getirdi. Tatlı, “Zararı olur ama faydası olmaz. Şimdiye kadar Türkiye hep onlardan zarar görmüştür. Türkiye’den oraya gidenler hep ikinci sınıf insan muamelesi görüyor. Oradaki seçim bizim hiç umurumuz da değildir “dedi.  

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.