VİDEO - Diyarbakırlı vatandaşlar yeni yıldan ne bekliyor?

VİDEO - Diyarbakırlı vatandaşlar yeni yıldan ne bekliyor?
Diyarbakır’da vatandaşlara yeni yıldan beklentilerini sorduk.

TİGRİS HABER - Diyarbakırlı vatandaşlar 2020 yılının beklentilerini karşılamadıklarını söyleyerek 2021 yılının huzur, sağlık ve barış getirmesi temennisinde bulundular.

Vatandaşlar iyi bir yıl diledi

Tigris Haber, 2020’nin son gününde Diyarbakır’ın tarihi Sur kenti ve Yenişehir’in kalabalık caddelerinde yurttaşlara mikrofon uzattı ve yeni yıldan beklentilerini sordu. Yurttaşlar Çoğunlukla ekonomik zorlukları vurgulayarak daha iyi bir hayat yaşayacakları bir yıl diledi.

Barış ve huzur temennisi

2021.jpeg

2020 yılı hafızlarda kalacak bir yıl oldu. Savaş, doğal afet ve hastalıkların çokça yaşandığı 2020 yılında insanlar eski yaşamlarını özlüyor. Normal hayata ne zaman geçileceği bilinmese de yurttaşlar 2021 yılından umutlu.  Tigris Haber olarak Diyarbakırlı yurttaşlara 2021 beklentilerini sorduk. Yurttaşlar, 2020 yılında yaşadıkları ekonomik kaygıları dillere getirerek 2021 yılında barış, huzur ve sağlık temennisinde bulundular.

2021-.jpeg

2021'de her şey güzel olsun

Sur’da yılardır esnaflık yapan Hüseyin Berçin, 2021 yılının bütün Türkiye için hayırlı olması dileklerinde bulunarak “ Millet için 2020 yılı zor geçti. Depremler, doğal afetlerin yaşandığı bir yıl oldu. Millet gözünü açamadı inşallah 2021 yılında her şey güzel olur. Bütün insanların mutlu ve huzurlu olmasını diliyorum. Bunlar çok önemli” dedi.

2021 yılında beklentilerinin barış olması temennisinde bulan bir yurttaş da “huzur ve sağlıklı bir yıl olmasını istiyorum” ifadesini kullandı.

 

 

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum