VİDEO-Diyarbakırlılar, Erdoğan'ın ziyaretini yorumladı: 'Güzel işler yapılsın istiyoruz!'

VİDEO-Diyarbakırlılar, Erdoğan'ın ziyaretini yorumladı: 'Güzel işler yapılsın istiyoruz!'
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın Diyarbakır ziyareti ile ilgili konuşan vatandaşlar ülke ve kent insanı için güzel işlerin yapılmasını istedi. Vatandaşların bazıları geziyi olumlu değerlendirirken, bir kısmı ise olumsuz tepki verdi.

Mahsum Kara – Mahsum Rençber

TİGRİS HABER- Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, geçtiğimiz Pazar günü 140 projenin açılışını yapmak için Diyarbakır’a geldi. Cumhurbaşkanı Erdoğan, Büyükşehir Belediyesi’nin Surların restorasyonundan tamamlanan yollara, Dicle Nehri’ni koruyacak atık su arıtma tesisine, sokak sağlıklaştırma projelerinden, ilçelerdeki millet bahçelerinin de arasında bulunduğu yapımı tamamlanan 13 çalışmanın açılışını İstasyon Meydanı’nda yaptı. Cumhurbaşkanı Erdoğan, 140 projenin açılış konuşmasında Diyarbakır Cezaevi'nin müze olacağı bilgisini de paylaşırken, isim vermeden eski HDP Eş Genel Başkanı Selahattin Demirtaş ve 6’lı masa başta olmak üzere birçok konuya değindi. Tigris Haber olarak Diyarbakırlı vatandaşlara Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın Diyarbakır ziyaretini sorduk, değerlendirmelerini aldık.

Vatandaşlar ne dedi?

Cumhurbaşkanı çok iyi çalışıyor

Erdoğan’ın Diyarbakır’a gelmesinden dolayı mutlu olduklarını söyleyen Mehmet Akgün, “Kendisini destekliyorum. Konuşması vatandaşlar için çok iyi oldu ve mutlu etti. Onun yerinde başkası olsaydı belki şu an bu durumda olmazdık. Kendisi çok iyi çalışıyor. Diyarbakır için çok güzel işler yaptı. Her zaman arkasındayız” dedi.

Artık bize hiçbir faydası yok

Ülkede yaşanan zamlardan dolayı şikâyetçi olduklarını ifade eden bir vatandaş ise şunları söyledi: “Akaryakıttan tutun temel ihtiyaçlara kadar her gün her şeye zam geliyor. Bu ülkede insanlar geçinemiyor. Cumhurbaşkanı buraya ne için geldi ki? Artık bize hiçbir faydası yok. Erdoğan’ın Diyarbakır için hiçbir yararı yok” dedi.

Güzel işler yapılsın istiyoruz

Mitinge gelen insanların dışarıdan getirildiğini ifade eden Welat, “Miting alanındaki bütün araçların plakası farklıydı. Bizim kapımız herkese açık. Biz sadece bu ülkede bazı şeylerin değişmesini istiyoruz. Erdoğan’ın söyledikleri inşallah beklentileri karşılamıştır. Bu ülkede ve bu kentte yaşayan insanlar için çok güzel işlerin yapılmasını istiyoruz” dedi.

Ne dediğinin bir önemi yok

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın mitingine katılmadığını belirten Vedat Bingöl, “Artık tek derdimiz ekonomi. İnsanlar geçinemiyor. Kendi derdimize düşmüşüz. Cumhurbaşkanının ne dediğinin artık bir önemi yok. Bundan dolayı kendisini hiç dinlemedim ve mitingine gitmedim” dedi.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum