VİDEO - Elazığ depremi ile dayanışma sürüyor

VİDEO - Elazığ depremi ile dayanışma sürüyor
Diyarbakır Valiliği, Elazığ depreminin yaralarını sarmak ve deprem bölgesindeki vatandaşlarla dayanışmak amacıyla 5 bin kişilik aşevi tırını bölgeye sev etti. Büyükşehir Sosyal Hizmetler Daire Başkanlığı tarafından deprem bölgesinde çay ve çorba ikramı yapılıyor.

Elazığ'ın Sivrice ilçesinde 6.8 büyüklüğünde meydana gelen depremde arama kurtarma çalışmaları sürerken, deprem bölgesine yardımlar da gitmeye başladı.

Diyarbakır Valiliği’nden yapılan açıklamada, 5 bin kişilik yemek kapasitesine sahip olan aşevi tırının, deprem bölgesindeki vatandaşlara hizmet vermek için yola çıktığı bilgisi paylaşıldı.

deprem-dayanisma-2.jpg

5 bin kişilik yemek tırı Elazığ’da deprem bölgesine sevk edildi

 Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi’nin sosyal medya hesabından yapılan paylaşımda, “Sayın Valimiz ve Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Hasan Basri Güzeloğlu’nun talimatlarıyla Gezin tesislerimizde 100 kişilik barınma yeri hazırlanmış, 5000 kişi kapasiteli seyyar mutfak, jeneratör, ısıtıcı ve battaniyeden oluşan destek ekibi bölgeye sevk edilmiştir. Büyükşehir Belediyemiz Sosyal Hizmetler Daire Başkanlığı tarafından deprem bölgesinde çay ve çorba ikramı yapılıyor.” denildi. (Haber Merkezi)

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.