VİDEO - Fabrikada işçileri rehin aldılar!

Kocaeli'nin Gebze ilçesinde ABD firması olan Procter and Gamble (P&G) fabrikasının ana binasını İsrail'in Gazze'ye yönelik saldırılarını protesto etmek amacıyla basan kişi, içeridekileri rehin aldı.

TİGRİS HABER - Gazze'ye yönelik saldırıları protesto için Starbucs'larda başlayan protestolar bugün silahlı bir eylbeme dönüştü. Gebze'de bugün saat 15.00 sıralarında kimliği belirsiz kişi, elinde silahla ABD firması olan P&G'ye ait fabrikanın ana binasına tel örgülerden atlayarak girdi.

Şüpheli iddiaya göre İsrail'in Gazze'ye yönelik saldırılarını protesto etmek amacıyla fabrikadakileri rehin aldı. 7 işçinin rehin alındığı belirtiliyor. Rehinelerin 2'si kadın 5'inin erkek olduğu belirtildi.

dha-62d7b8f98f9542f97e5de030ceb8e730-5.webp

Bölgeden aktarılan bilgilere göre, saldırganın tek kişi olmadığı duyuruldu. Saat 16'da gelip 00'a kadar çalışacak olan işçilere 'gelmeyin' uyarısı yapıldı. Fabrikanın bulunduğu bölge tamamen ulaşıma kapatıldı.

"ÜZERİNDE BOMBA OLDUĞUNU SÖYLEREK İÇERİ GİRDİ"

Halk TV'de Sorel Dağıstanlı ile Gündem Özel yayınına bağlanan gazeteci Uğur Enç, olaya ilişkin son bilgileri paylaştı. Enç, rehin alan kişinin "Üzerimde bomba var" diyerek içeri girdiğini anlattı.

Enç, şöyle konuştu:

"Elinde silahla fabrikaya giriyor. Üzerinde kalın mont var ve bomba olduğunu söylüyor. Burayı patlatacağını iddia ediyor. İki iddia var. Biri 7 işçinin rehin alındığı. diğer iddia ise kuvvetli bir iddia ise yöneticileri rehin aldığı.

Özel harekat her an müdahaleye hazır bekliyor. İçerde alınan bilgiye göre elinde sprey var ve fabrika duvarlarını İsrail'i protesto eden yazılar yazıyor."

FABRİKADAN İLK GÖRÜNTÜ!

Saldırgan fabrikanın duvarlarına sprey boyayla yazı yazdı. Fabrikanın duvarına Türkiye ve Filistin bayrağı çizildiği; "Kapılar açılacak Gazze için ya musalla ya ölüm" yazıldığı görüldü

20240201-1847012.jpg

SALDIRGANDAN POZ!

Gebze'deki saldırganın fotoğrafı ortaya çıktı. Sprey boyayla yazı yazdığı duvarın önünde poz veren saldırgan elinde silahla fotoğraf çekti. Fotoğrafı kimin çektiği ise belirsiz.

Kaynak:Halk Tv

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.